неділя, 27 жовтня 2019 21:01

Він Дизель зіграв нового супергероя

Він Дизель зіграв нового супергероя
Опублікували трейлер фантастичного бойовика "Бладшот" Фото: fight.fandom.com

Компанія Sony Pictures опублікувала перший трейлер фантастичного бойовика "Бладшот" режисера Дейва Вілсона.

Картина стала першою екранізацією коміксів видавництва Valiant Comics. Незабаром нас очікує поява ще одного кіновсесвіту додатково до Marvel і DC Comics Cinematic Universe.

За сюжетом, морського піхотинця Рея Гаррісона воскрешають за допомогою нанороботів у крові. Вони збільшують його силу, швидкість і інші можливості, а також практично миттєво загоюють рани. Після воскресіння у Бладшота спливають спогади, в яких невідомий чоловік вбиває його і його дружину. У відповідь герой знаходить ворога і вбиває його. Однак не все так просто — виявляється вчені з RST Сorporation просто вживляють герою один і той же сценарій, кожен раз підставляючи на роль вбивці новий "об'єкт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прем'єра серіалу "Вартові" побила рекорд

Роль Бладшота зіграв Він Дизель, голову групи вчених — Гай Пірс. Також в картині знялися Ейса Гонсалес, Талула Райлі, Сем Хьюэн, Алекс Ернандес, Тобі Кеббелл та інші.

Сценарій написали Джефф Уодлоу і Ерік Хайссерер.

Прем'єра фільму відбудеться 21 лютого 2020 року. При цьому автори картини вже запланували сіквел, а також дві картини за коміксами "Провісник".

Американський стрімінговий сервіс Netflix опублікував трейлер фільму "Король". Заснований на історичних п'єсах Шекспіра "Генріх IV" і "Генріх V".

Зараз ви читаєте новину «Він Дизель зіграв нового супергероя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі