Ексклюзиви
четвер, 12 липня 2018 19:43

Виклали продовження документального фільму "Луганськ. Окупація"

Виклали продовження документального фільму "Луганськ. Окупація"
"Луганськ. Окупація": друга частина фільму з'явилася у мережі. Фото: feedler.life

Луганський журналіст Валентин Торба опублікував другу серію документального фільму "Луганськ. Окупація", який розповідає про війну на Донбасі.

Відео з'явилося на каналі "День-TV" в YouTube.

У продовженні стрічки журналіст зосередився на темі штучного розділення українців на "бандерівців" і "ватників", що є вигідним для українського та російського олігархату.

"Наші політики дійсно загрались. Загрались в розподіл портфелів, в передвиборчі обіцянки, в популізм, в маніпуляції. Показовою в цьому плані стала весна 2014-го, коли ситуація розгорталась дуже стрімко. Проте замість термінових дій з центру до Луганська приїздили кандидати в президенти і обіцяли, обіцяли, обіцяли. Про це окремо в фільмі", - розповів автор у Facebook.

Першу частину Валентин Торба опублікував 10 квітня. 31 травня її презентували на широкому екрані в Києві. Автор обіцяє поступово викладати наступні серії документального фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні покажуть фільм про корупцію у ФІФА, яка зіграла на руку Росії

Після окупації Луганська журналіст Валентин Торба переїхав до Києва. Почав дописувати у газеті "День". Написав книгу "Я — свідок", до якої увійшли розповіді про початок війни в Луганській області. Фільм "Луганськ. Окупація" є продовженням роботи автора.

Зараз ви читаєте новину «Виклали продовження документального фільму "Луганськ. Окупація"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі