Ексклюзиви
понеділок, 10 травня 2021 00:45

Вийде нова версія "Попелюшки"

Вийде нова версія "Попелюшки"
Кубино-американська співачка Каміла Кабельйо грає Попелюшку в новій екранізації від Disney. Фото: Twitter

Нова версія "Попелюшки" не вийде в кінотеатрах. Прем'єри відбудуться тільки на стрімінгових сервісах Amazon Prime Video та Prime Video.

Стрічка повинна була вийти на екрани в липні, але від початкового плану випустити фільм у кінотеатрах студія Sony вирішила відмовитися.

Роль Попелюшки втілює Каміла Кабельйо. Це її дебют в кіно після музичної кар'єри. Так як "Попелюшка" - мюзикл, там звучатимуть її поп-пісні. Називає фільм смішним та надихаючим. Планується новий погляд на традиційну історію. Попелюшка буде амбіційною молодою дівчиною-сиротою. Принц не буде головною ціллю її життя, лише додасть мужності, щоб здійснити мрії дівчини. Принца втілив британець Ніколас Голіцин. Фея буде гендерно-нейтральной, зіграв Біллі Портер.

У фільмі також звучатимуть вже відомі пісні популярних виконавців. Це Single Ladies (Put a Ring on It від співачки Бейонсе, Sweet Dreams (Are Made of This) від британського дуету Eurythmics та Good Times від американського гурту Chic.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Disney створив нову Plus Size Попелюшку

Режисерка - Кей Кеннон. Найбільше відома за створенням серії мюзиклів Pitch Perfect. Також писала для шоу "Новенька" на Fox та "Начальниця" для Netflix.

"Sony є однією з останніх великих студій, яка залишилася без власного стрімінгу. Це поставило їх у важке становище під час пандемії. Warner Bros. вирішили проблему шляхом випуску своїх стрічок на HBO Max. Це викликало суперечливу реакцію серед глядачів. Netflix ніколи не мусили турбуватися з цього приводу, бо більшість фільмів й так виходять одразу на платформі. Тому Sony продає права на показ "Попелюшки" різним стрімінгам, серед них вже Amazon. Скоріш за все, вже уклали багаторічну угоду з Netflix. Тому очікуємо серіалів чи фільмів про Людину-павука", - йдеться на Screenrant.

Це друга екранізація "Попелюшки" від Disney. Попередня вийшли 2015-го, тоді принцесу втілила Лілі Джеймс. Цьому передувала "Чаклунка" з Анджеліною Джолі. З того часу Disney розпочав перезагрузку своєї класики з фільмів. Також вийшли "Аладдін" та "Красуня та чудовисько", пише The Collider.

Зараз ви читаєте новину «Вийде нова версія "Попелюшки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі