середа, 08 листопада 2017 13:16

Виходить в прокат новий фільм про вбивство у "Східному експресі"

Виходить в прокат новий фільм про вбивство у "Східному експресі"
Виходить в прокат "Убивство у Східному експресі". Фото - youtube.com

9 листопада, у четвер, у столичному кінотеатрі "Україна" відбудеться прем'єра драматичного детективу "Вбивство у "Східному експресі" за мотивами роману Агати Крісті.

Режисер - британець Кеннет Брана, сам виконав головну роль - детектива Еркюля Пуаро. Також у фільмі зіграли:Джонні Депп, Мішель Пфайффер, Джуді Денч, Пенелопа Крус, Уіллем Дефо, Кеннет Брана, Дейзі Рідлі, Джош Ґад, Люсі Бойнтон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скандальний спектакль про українського наглядача в фашистських таборах знову показали у Києві

Мандрівка на одному з найрозкішніших потягів Європи раптом перетворюється на одну з найбільш стильних і захоплюючих загадок в історії. Екранізація роману розповідає історію тринадцяти пасажирів потягу, кожен з яких знаходиться під підозрою. Детектив має якомога швидше розгадати головоломку, перш ніж злочинець завдасть нового удару.

Роль румунського графа виконав український танцівник Сергій Полунін, який нещодавно презентував у Києві британський фільм про себе.

"Перший день на зйомках "Убивства у "Східному експресі" були разом із усіма акторами. Коли побачив зірок, з якими гратиму — був шокований. Отже, мав адаптуватись, щоби виглядати достойно на їх фоні. Довелось все схоплювати в секунди. Була сцена, де ми сидимо у вагоні-ресторані. Не знав, як тримати виделку, чи чіпати їжу. Але такі речі приходять із досвідом. Сподіваюсь, нікого не підвів. Всі зірки, з якими працював, виявились дуже відкритими й добрими людьми. Провели з ними багато часу. Нам створювали атмосферу командності: грим накладали всім разом, до зйомок були разом, грали в ігри разом — щоби зав'язались взаємини", - розповів Полунін.

11 листопада в кінотеатрі "Україна" відбудеться показ фільму мовою оригіналу.

24 жовтня український танцівник, зірка світового балету, Сергій Полунін презентував британський біографічний фільм "Танцівник". Оповідає про життя й творчість Сергія від ранього дитинства у Херсоні. У 13 років вступив до Королівської школи балету у Лондоні. Був прем'єром Британського королівського балету, театрів Росії та Баварської опери.У 26 років вирішив залишити класичний балет.

Зараз ви читаєте новину «Виходить в прокат новий фільм про вбивство у "Східному експресі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі