понеділок, 25 січня 2021 20:10

"Відьмак" поповнився темношкірою актрисою

"Відьмак" поповнився темношкірою актрисою
Джоді Тернер-Сміт знімалась у кліпах Зайна Маліка та Каньє Веста. У серіалі 2019-го Queen & Slim зіграла злочинницю з прізвиськом Королева. Фото: Instagram.

Британська модель а з ямайським корінням Джоді Тернер-Сміт отримала головну роль у приквелі серіалу "Відьмак". Має назву Blood Origin ("Відьмак: Походження крові").

Новий міні-серіал отримає 6 серій і розповість про події, що відбувалися за 1200 років до появи головного героя основного шоу. Серіал розповість про епоху Сполучення сфер — магічного катаклізму, завдяки якому у світі з людьми виявилися замкнені чудовиська. Далі з'явилися відьмаки – мисливці на монстрів.

Шоураннером виступить Деклан де Барра, задіяний і в оригінальному шоу. Його консультує автор оригінального циклу романів – польський письменник Анджей Сапковський.

Нещодавно Джоді Тернер-Сміт стала відома тим, що зіграє королеву Англії Анну Болейн. Трьохсерійна драма вийде на Channel 5. Це спричинило гвалт в соцмережах, бо актриса темношкіра, в той час як Анну Болейн на портретах зображували білою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Незрозуміло, чому чорним акторам так хочеться грати білих - мистецтвознавиця

Перший сезон серіалу "Відьмак" від Netflix вийшов у грудні 2019 року. У перший місяць після виходу шоу подивилося понад 76 мільйонів глядачів.

Також стали відомі деталі 2-го сезону серіалу. Його зйомки у Великій Британії вже декілька разів зупиняли, реліз можуть перенести. Раніше передбачалося, що другий сезон вийде в кінці літа. Але швидше за все прем'єру перенесуть на осінь.

Зараз ви читаєте новину «"Відьмак" поповнився темношкірою актрисою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі