Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2015 12:55

В мережу злили повний трейлер фільму "Бетмен проти Супермена"

В мережу злили повний трейлер фільму "Бетмен проти Супермена"

Повний трейлер майбутнього фільму Зака Снайдера "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" з'явився в інтернеті. Відеоролик, перезнятий з великого екрану на телефон або кишенькову камеру, з'явився на YouTube, але пізніше був видалений, повідомляє Variety. Він залишився доступний на сайті Vidme в записі якогось Анонімуса.

Ролик доповнюють субтитри португальською мовою. В кадрі найчастіше з'являється Супермен, якого зіграв Генрі Кавілл. У декількох фрагментах можна вперше побачити і Бена Аффлека в образі Бетмена, а також його бетмобіль. У заключній частині трейлера герої зустрічаються віч на віч.

За перші п'ять годин відео подивилися 56 тисяч осіб більш ніж з 30 країн. Прем'єра трейлера мала відбутися 20 квітня. Студія Warner Bros. поки не прокоментувала ситуацію. Сам фільм вийде на екрани в березні 2016 року.

16 квітня режисер Зак Снайдер представив шанувальникам коміксів перший тізер фільму. Відео триває всього 20 секунд. У ньому показані тільки костюми головних героїв і логотип фільму.

Картина "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості" є продовженням фільму "Людина зі сталі" і одночасно перезапуском франшизи про Бетмена. Крім Аффлека і Кавілла у фільмі знімуться Емі Адамс, Лоуренс Фішберн і Дайан Лейн. Світова прем'єра відбудеться в березні 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «В мережу злили повний трейлер фільму "Бетмен проти Супермена"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі