вівторок, 27 лютого 2018 21:15

В кишені піджака хлопця ніколи не закінчуються стодоларові купюри

В кишені піджака хлопця ніколи не закінчуються стодоларові купюри
У всеукраїнський прокат виходить комедія режисера Олександра Бєляка "Сотка" Фото: kinowar.com

1 березня у всеукраїнський прокат виходить комедія режисера Олександра Бєляка "Сотка".

За сюжетом молодий працівник супермаркету Леопольд Барановський стає володарем незвичайного піджака. В його кишені ніколи не закінчуються стодоларові купюри. Життя Леопольда і його найкращого друга Льохи заграла новими фарбами — ресторани, бутики, нові автомобілі і дівчата-стриптизерки.

Але у піджака є справжній господар — Віктор Хмара — кандидат в мери великого приморського міста. Він задіє для пошуку дорогоцінної речі всі сили і зв'язки. Леопольд готовий повернути річ власникові. Але несподівано дізнається, що стодоларові купюри, перед тим, як з'явитися в кишені піджака, повинні зникнути з кишені іншої людини. Через розгульне життя Леопольда і Льохи вже позбулися грошей тисячі чоловік. Перед друзями стоїть завдання — не допустити перемоги Віктора на виборах і не дозволити йому збанкрутувати всю країну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пекло в раю: огляд фільму "Субурбікон"

У ролі власника піджака - український актор з "Сватів" Євген Капорін. Зіграв в епізодах актор з "Масок" Олександр Постоленка, Олександр Пономарьов і заслужена артистка України Катерина Кістень. Знімальний період тривав практично один місяць. Перший робочий день почався 1 квітня 2017 року. Зйомки проходили у місті Одесі.

14 лютого в український прокат вийшов драматичний фільм Вуді Аллена "Колесо чудес". Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «В кишені піджака хлопця ніколи не закінчуються стодоларові купюри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі