пʼятниця, 07 вересня 2018 21:45

В Голівуді хочуть зняти комедію про Трампа

В Голівуді хочуть зняти комедію про Трампа
Розглядають ідею фільму про 45-го президента США Дональда Трампа Фото: lexpress.fr

Постановник Армандо Іаннуччі опублікував в Twitter жартівливу ідею для фільму про 45-го президента США Дональда Трампа. Запропонував посадити главу країни в фальшивий Білий дім. Режисер просто пожартував, але Голлівуд відреагував цілком серйозно: вісім студій зацікавилися ідеєю Іаннуччі.

"Ідея для фільму. Приспати Трампа і перемістити його в фальшивий Білий дім, де він думав би, що і далі керує країною. Витратити мільйони на акторів, які гратимуть членів його адміністрації, сенаторів, ведучих новин та людей, які відвідують його зборів. Ось так. Студії, ваші пропозиції", - написав Іаннуччі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов перший трейлер політичної драми з Г'ю Джекманом

І пропозиції дійсно пішли, пише Deadline. Та й сам Іаннуччі зізнався, що Голлівуду сподобалася його ідея.

Завдяки одному з читачів режисера, у проекту з'явилося робоча назва: Fake America Great Again, що можна перевести як "підробимо велич Америки", пародія на гасло Трампа "Повернемо Америці колишню велич".

Головний герой політичної драми "Картковий будинок" Френк Андервуд помре у 6 сезоні серіалу. Цим його творці пояснять відсутність на екрані виконавця ролі Кевіна Спейсі.

Зараз ви читаєте новину «В Голівуді хочуть зняти комедію про Трампа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі