Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 17:06

У Чернівцях бойкотують показ "Кіборгів"

У Чернівцях бойкотують показ "Кіборгів"
Два кінотеатри у Чернівцях проігнорували український фільм. Фото: gazeta.lviv.ua

Продюсерка фільму "Кіборги" Іванна Дядюра заявила, що 2 кінотеатри у Чернівцях відмовилися брати стрічку у прокат. Про це повідомили dt.ua.

"У Чернівцях є два сучасних кінотеатри - імені Ольги Кобилянської та "Кінопалац". Вони відмовилися брати "Кіборгів" у прокат", - каже Дядюра.

За словами продюсерки, свою відмову показувати "Кіборгів" нічим не пояснили.

"Ми їм спочатку надсали письмові запити, дзвонили. Але там просто перестали брати слухавку і відповідати. Таких відвертих бойкотів "Кіборгів" більше в Україні ніде і не було", - додала Дядюра.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 причин подивитися "Кіборгів" назвав режисер Ахтем Сеітаблаєв

Прем'єра фільму "Кіборги" режисера Ахтема Сеїтеблаєва відбулася 7 грудня. Розповідає історію двотижневого бойового чергування добровольчої групи у Донецькому аеропорту імені Сергія Прокоф'єва. Консультантами для написання сценарію виступили самі бійці, які захищали летовище. Зйомки стрічки завершились у квітні 2017-го. На підтримку "Кіборгів" Держкіно виділило рекордну суму – 550 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У Чернівцях бойкотують показ "Кіборгів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі