Ексклюзиви
неділя, 07 жовтня 2018 15:26

Українська письменниця вийшла заміж за нащадка Віктора Ґюґо

Українська письменниця вийшла заміж за нащадка Віктора Ґюґо

Українська письменниця та співачка Ірена Карпа вийшла заміж. Представила свого обранця у програмі "Світське життя". Ним став Людовик-Кирило Требюше, громадянин Франції. Займається цифровим забезпеченням культурних та медійних структур. Називає себе нащадком французького письменника Віктора Ґюґо - у них був спільний прадід.

Три роки тому Карпу призначили першим секретарем з питань культури посольства України у Франції. Познайомилися на обіді у спільних друзів. Весілля гуляли в районі Парижу Маре.

"Весільну сукню придбала в ательє Івана Фролова, - розповіла письменниця. - Білого кольору не було, тому обрали рожеву. Вирішили: нєвєста потропана, фата не біла - все нормально. Влаштували вечірку для друзів. Там навіть був маленький басейн для дітей. Пили бургундські вина та шампанське, а кухня була українська".

Подробиці стосунків Карпа описала в романі "Добрі новини з Аральського моря", який побачить світ навесні наступного року.

Ірені Карпі 37 років. Для неї це третій шлюб. 2008-го вона вийшла заміж за письменника і сценариста Антона Фрідлянда. Шлюб протримався трохи більше року. Майже одразу відгуляла весілля з американським фінансистом Норманом Полом Хенсеном. У пари є дві доньки - Корена-Джіа і Кайя. Коли саме вони розірвали стосунки, Карпа не повідомляла.

Людовик-Кирило раніше не був офіційно одружений, однак має двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Українська письменниця вийшла заміж за нащадка Віктора Ґюґо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути