вівторок, 13 листопада 2018 09:27

У столиці зніматимуть міжнародний серіал

У столиці зніматимуть міжнародний серіал
Над проектом міжнародного серіалу буде працювати команда американських і норвезьких сценаристів і продюсерів. Фото:starylev.com.ua

У Києві зніматимуть міжнародний серіал, над яким планує працювати команда кіновиробників світового рівня спільно з групою "1 + 1 медіа".

Київ стає європейським знімальним майданчиком для кіновиробництва. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко на сторінці в Facebook.

За його словами, дистрибуцію проекту планують для однієї зі світових платформ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер творець коміксів Marvel Стен Лі

"13 листопада вже стартують зйомки пілота в Києві. У посольстві Норвегії в Україні відбулося підписання меморандуму про співпрацю. Місто, зі своєї сторони, теж надасть необхідного сприяння і допомогу", - зазначив мер Києва.

Над проектом міжнародного серіалу буде працювати команда американських і норвезьких сценаристів і продюсерів. Знімати буде норвезька компанія Evil Doghouse Production разом з українським "1 + 1 Продакшн". Серіал Jonathan Fort розповість про життя колишнього боксера, який отримує нову і небезпечну роботу в посольстві Норвегії в Україні. За сюжетом, 80% проекту зніматимуть у Києві та Одесі.

Учасниками зустрічі в посольстві та підписання меморандуму про співпрацю стали, зокрема, претендент на одну з номінацій "Оскар", норвезький продюсер Егіль Одегард, автор ідеї та режисер Варон Бонікос, номінант кінопремії Еммі - американський письменник і продюсер Джеремі Чілник, генеральний директор "1 + 1 медіа "Олександр Ткаченко і популярний норвезький актор, у минулому відомий футболіст Карью. Також знімальна група веде переговори щодо залучення у проект декількох голлівудських зірок.

"Сьогодні світові зірки знімають в українській столиці кліпи, великі міжнародні компанії - рекламу, світ дізнається про Київ, до нас їде все більше туристів. І ми продовжуємо розвивати туристичну інфраструктуру столиці, створюємо нові красиві локації. Адже все це - заради розвитку нашого міста", - сказав Кличко.

У Львові тривають зйомки французького серіалу "Аташе". Його створюють на замовлення франко-німецького телеканалу Association Relative à la Télévision Européenne (Arte). 
Це замовлення реалізує ізраїльська компанія La comedia.

Зараз ви читаєте новину «У столиці зніматимуть міжнародний серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі