Ексклюзиви
понеділок, 15 липня 2019 18:20

У шпигунському блокбастері покажуть Мату Харі і Григорія Распутіна

Вийшов трейлер фільму "King's man: Початок" - продовження серії стрічок Kingsman. Режисером виступить Метью Вон, постановник оригінальних частин.

Автор: imdb.com
  Одну з ролей виконав англійський актор Рейф Файнз.
Одну з ролей виконав англійський актор Рейф Файнз.

Сюжет розгортається під час Першої світової війни. Розкажуть про події, що призвели до започаткування шпигунської компанії. У картині будуть присутні історичні особистості, зокрема Мата Харі і Григорій Распутін.

Автор: imdb.com
  Роль нахабного аристократа виконав Гарріс Дікінсон.
Роль нахабного аристократа виконав Гарріс Дікінсон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знайшли 3 невидані сценарії Стенлі Кубрика

Kingsman – шпигунська організація, що прихована від людських очей. Для того, щоб потрапити до неї, треба пройти випробовування. У цю шпигунську гру втягують Конрада, молодого сина Оксфордського герцога. Хлопець нахабний, упевнений у собі. Він мріяв служити на благо Британії. Але у компанії Kingsman свої плани, за сюжетом.

Kingsman – блокбастер із великою кількістю трюків. Виконавець однієї з головних ролей Колін Ферт перед початком зйомок тренувався протягом 6 місяців, щоб набрати відповідну фізичну форму. Виконав 80% трюків самостійно.

Зараз ви читаєте новину «У шпигунському блокбастері покажуть Мату Харі і Григорія Распутіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі