Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2014 14:16

У лідерах українського прокату - найочікуваніший 3D-епос по біблійній легенді
6

Вже другий тиждень поспіль в українському прокаті лідирує фільм Даррена Аронофскі "Ной". Фільм зібрав за одинадцять днів прокату майже 2 мільйони доларів.

У основі сюжету - біблійна легенда про Ноя, який збудував ковчег та врятував людство і тварин. Головну роль в новому фільмі Аронофскі виконав Рассел Кроу, разом з ним у картині знялися Емма Уотсон, Дженніфер Коннеллі, Ентоні Хопкінс і Рей Вінстон.

На друге місце втрапив "Перший месник. Друга війна". Фільм про Стіва Роджерса, який намагається знайти своє місце в сучасному світі і продовжує співпрацю з Ніком Фьюрі та організацією Щ.І.Т., зібрав у прокаті 409 681 доларів. За сюжетом "Месника..." цього разу він об'єднується з Наташею Романофф (Чорна Вдова), щоб битися з могутнім, але таємним ворогом у Вашингтоні наших днів. Головні ролі в ньому виконали Кріс Еванс, Скарлетт Йоханссон та Семюель Джексон.

Третє місце дісталося мультфільмові. "Ріо 2" - це історія ризикованої подорожі Ріо до річки Амазонки. В продовженні першої частини будуть ті ж самі герої — Блу і Перлинка.

Зараз ви читаєте новину «У лідерах українського прокату - найочікуваніший 3D-епос по біблійній легенді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі