середа, 15 листопада 2017 14:27

У Латвії ховають Михайла Задорнова: фото
13

Похорони сатирика Задорнова
Фото: Газета.ru
Похорони сатирика Задорнова
Похорони сатирика Задорнова
Похорони сатирика Задорнова
Похорони сатирика Задорнова

15 листопада в Латвії проходять похорони письменника-сатирика Михайла Задорнова, який помер у 69 років від раку. Відспівування відбулося у ризькому соборі Олександра Невського.

В 11:30 на майданчику біля входу перебували десятки людей. Місцева поліція російською та латиською вимагала від присутніх піти з проїжджої частини. У черзі - понад 400 осіб. Двері храму були зачинені, всередину нікого не пускали. До собору приїхав мер Риги Ніл Ушаков із дружиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому Україна не сумуватиме за Задорновим: 10 їдких цитат гумориста

В 14:00 труну з тілом Задорнова в катафалку повезли на цвинтар Яундубулти. Його проводили аплодисментами. Це кладовище знаходиться у східній частині Юрмали, приблизно за 25 км від храму Олександра Невського. Про це передає "Газета.ru"

Задорнова поховають на кладовищі Яундубулти в Юрмалі поруч із його батьками. Це була остання воля сатирика.

9 листопада в Москві помер письменник і гуморист 69-річний Михайло Задорнов. Торік у нього діагностували рак головного мозку - були уражені обидві півкулі. Відмінив заплановані концерти й поїхав лікуватися в Німеччину. Влітку повернувся, останні місяці провів у московській клініці.

Зараз ви читаєте новину «У Латвії ховають Михайла Задорнова: фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі