субота, 20 вересня 2008 11:53

У Києві розпочався новий театральний сезон

Столичні театрали святкують – у Києві розпочався новий театральний сезон. Першим його відкрив Театр драми і комедії на Лівому березі, презентувавши "Лоліту" у постановці Андрія Білоуса і "Дні пролітають зі свистом" Ксенії Холоднякової.

Залишиться на сцені також постановка минулого року "Рожевий міст" з Адою Роговцевою у головній ролі.

Національний театр імені Івана Франка дивуватиме глядачів несподіваним прочитанням "Фауста" за Крістофером Марло: у головних ролях – Фауста і Мефістофеля - Остап і Богдан Ступки. Режисер Андрій Приходько гарантує: класицизму не буде.

Театр російської драми імені Лесі Українки продовжив експериментувати з двомовними виставами і ще до офіційного відкриття стартував українсько-німецьким проектом "Переслідування та вбивство Жана Поля Марата у представленні трупи психіатричної лікарні Маркіза де Сада" за п"єсою Петера Вайса, забороненою в радянські часи. Характерна деталь – глядачі перебувають на сцені разом з акторами.

Головні музичні сцени теж приготували сюрпризи: національна опера - виставу "Бал-маскарад" і балет "Грек Зорба", а київський Театр оперети – прем"єру "Фіалки Монмартру", повідомляє ICTV

Зараз ви читаєте новину «У Києві розпочався новий театральний сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі