Ексклюзиви
понеділок, 05 жовтня 2015 12:02

У "Шаленого Макса" з'являться два продовження

У "Шаленого Макса" з'являться два продовження

Режисер "Шаленого Макса" Джордж Міллер пообіцяв шанувальникам франшизи випустити ще один або навіть два фільми - матеріалу для цього, за його словами, накопичилося достатньо.

У коментарі Top Gear Міллер розповів, що напрацювання для фільмів у нього збиралися з 2001 року, коли він лише намагався почати зйомки. Те, що не ввійшло в четверту частину франшизи - "Дорогу гніву", - вистачило на два повноцінних сценарії. Режисер вже веде переговори з Warner Bros., однак який із сценаріїв буде реалізований першим, поки невідомо.

Раніше актор Том Харді, який виконав головну роль в "Шаленому Максі 4", повідомляв, що зобов'язався знятися ще в двох частинах картини. Однак офіційних підтверджень цих планів з боку студії не було.

Нагадаємо, "Божевільний Макс: Дорога гніву" став найбільш фінансово успішним фільмом серії, однак він ледве окупив витрати на виробництво і рекламну кампанію. Оригінальний фільм вийшов в 1979 році з Мелом Гібсоном в головній ролі. Ця стрічка вважається одним з кращих творів в жанрі дизельпанк і довгий час залишалася рекордсменом по співвідношенню зборів і витрат на виробництво.

Зараз ви читаєте новину «У "Шаленого Макса" з'являться два продовження». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі