Ексклюзиви
пʼятниця, 07 травня 2021 17:12

TVORCHI зняли кліп за 14 годин

TVORCHI зняли кліп за 14 годин
Гурт TVORCHI випустили кліп на пісню "Віч-на-віч". Об'єднали ретро-стиль 1980-х і футуризм. Фото: Facebook

TVORCHI випустили кліп на пісню "Віч-на-віч". Об'єднали ретро-стиль 1980-х і футуризм, а також реальний і віртуальний світи.

Сюжет розкриває історію героя, який: залишившись наодинці, занурюється у віртуальну реальність за допомогою музичного провідника й VR-окулярів. У паралельному світі герой зустрічає дівчину. Має з'ясувати: чи вона справжня, чи це голограма.

Знімальний процес тривав понад 14 годин. Режисером кліпу "Віч-на-віч" став Кирило Суліга. Раніше Кирило зняв для групи кліп #не_танцюю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Кому Вниз" випустили пісню ерзянською мовою

TVORCHI – україно-нігерійський дует із Тернополя. 2018-го Андрій і Джеффрі випадково познайомилися на вулиці. Домовилися вивчати англійську й українську, згодом - разом писати музику. Обидва навчалися на фармацевтичному факультеті Тернопільського медуніверситету. Перший кліп Believe з бюджетом $100 зібрав 1,6 млн переглядів у Youtube. З цією ж піснею гурт дійшов до фіналу на нацвідборі "Євробачення". Виступали на музичних фестивалях "Файне місто" - Тернопіль, Atlas Weekend - Київ та Ukrainian Song Project - Львів.

Зараз ви читаєте новину «TVORCHI зняли кліп за 14 годин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі