четвер, 08 лютого 2018 12:42

Трюки на межі життя і смерті: у Києві покажуть бродвейське шоу "Ілюзіоністи"

Трюки на межі життя і смерті: у Києві покажуть бродвейське шоу "Ілюзіоністи"
"Ілюзіоністи" дадуть 6 виступів у Києві. Фото: thestage.co.uk

В Україні вперше виступлять фокусники касового бродвейського шоу "Ілюзіоністи". Проведуть 6 виступів з 8 по 11 лютого у київському Палаці "Україна".

Семеро учасників колективу прибули до Києва і провели генеральну репетицію. До програми увійдуть фокуси з картами та монетами. Один з ілюзіоністів покаже звільнення з водяної камери тортур, до якої його прикують наручниками. Також спробують вразити глядачів номерами з розчленуванням людських тіл і зменшенням їхнього розміру.

Учасники шоу зізнаються: насправді лячні трюки є набором вдалих ракурсів.

Шоу триватиме протягом 2-х годин. Над дійством працює команда з 60 людей. Реквізит привезли до України трьома вантажівками. Вмістили 15 тонн обладнання, світла та декорацій.

Раніше бродвейська вистава збирала аншлаги в Нью-Йорку, Парижі та Лондоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Музикант Bonobo вперше виступить у Києві

"Ілюзіоністи" дебютували 2012 року. Вперше виступили в Сіднейському оперному театрі в Австралії. Після вдалого виступу на Бродвеї збирають повні зали у найбільших світових столицях. Серед учасників колективу - Луїш Де Матош (прізвисько - "Майстер магії"), Джеймс Мор ("Фальсифікатор"), Гас Петі ("Шоумен"), Ендрю Бассо ("Майстер втечі"), Ю Хо Джин ("Маніпулятор"), Жозефін Лі ("Фокусниця").

Зараз ви читаєте новину «Трюки на межі життя і смерті: у Києві покажуть бродвейське шоу "Ілюзіоністи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі