субота, 24 березня 2007 11:49

Титул "Міс США" отримала молода журналістка

Рейчел Сміт, 21 рік, зі штату Теннессі у п"ятницю увечері стала володаркою титулу "Міс США". Конкурс проходив у Голлівуді в залі Kodak Theater, де з 2002 року проводяться нагородження премією "Оскар".

У фіналі Сміт обійшла представниць штатів Каліфорнія, Канзас, Невада і Род-Айленд. Переможниця родом з міста Кларксвіль, вона закінчила університет Белмонта за фахом "журналістика", а останній рік стажувалася в компанії, яка знімає "Шоу Опри Уїнфрі".

Конкурс почався з показу відеороликів про "Міс США-2006" Тарі Коннер, яка провела місяць в реабілітаційному центрі для лікування алкоголізму, а також мала досвід прийому наркотиків. Коннер могла позбутися титулу, проте співвласник конкурсу Дональд Трамп "дав їй ще один шанс".

"Міс США" проводиться в Америці з 1952 року і спочатку був задуманий як реклама купальників. Сучасні учасниці конкурсу платять вступний внесок, при цьому вони обов"язково повинні мати титул "Міс штату".

Переможниця "Міс США" протягом року живе в шикарних апартаментах в Нью-Йорку, але велику частину цього часу їй доведеться провести в дорозі - вона повинна представляти інтереси організації "Міс Всесвіт" і підвищувати рівень інформованості жінок про рак грудей і яєчників, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Титул "Міс США" отримала молода журналістка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі