Ексклюзиви
четвер, 03 серпня 2017 06:07

"Темна вежа" і "2Pac: Легенда" - кінопрем'єри четверга

"Темна вежа" і "2Pac: Легенда" - кінопрем'єри четверга
Сьогодні в український прокат виходять 4 фільми, серед них "Темна вежа" Фото: YouTube

Сьогодні в український прокат виходять 4 фільми. Gazeta.ua пропонує дізнатися про найцікавіші прем'єри цього тижня.

Темна вежа

Американський науково-фантастичний фільм-вестерн, знятий Ніколаєм Арсель за серією однойменних романів Стівена Кінга. Фільм розповідає про стрільця Роланда Діскейна. Він веде боротьбу з Людиною в чорному Уолтером О'Дімом. На кону — міфічна Темна Вежа, останній оплот і надія всесвіту, без якої світ буде повалений в повний хаос і руйнування. Силам добра і зла судилося зіткнутися в останній сутичці, адже Роланд Діскейн — єдиний, кому під силу зупинити Людину в чорному, перш ніж той зруйнує Темну Вежу.

Наречений на двох

Французька романтична комедія режисера Рем Керисі. За сюжетом головна героїня фільму Алексія знайшла у кишені свого коханого візитну картку весільного агента. подумала, що чоловік таким чином робить їй пропозицію і погодилась. Але для її хлопця Матіаса це також сюрприз – він не планував робити пропозицію. Проблема в тому, що візитку він взяв вчора в барі у красивої дівчини, з якою провів вечір і ніч. Але назад шляху немає, і всі троє їдуть в подорож, щоб підготувати весілля. Матіасу треба буде дуже сильно постаратися, щоб Алексія ні про що не здогадалася.

2Pac: Легенда

Фільм про одиного з найвпливовіших представників хіп-хоп культури Тупака Шакура режисера Бені Бума. Розповідає про непросту долю і сходження до слави Тупака Шакура, якого зіграв Деметріус Шіпп-молодший. Тяжке життя в гетто, кримінальні розборки, конфлікти з поліцією - всі ці життєві випробування знайшли відображення в творчості репера. Але всупереч їм Тупак все ж став справжнім голосом вулиць. Зйомки фільму проходили в Атланті і в Лас-Вегасі.

Сек'юриті

Американський бойовик Алена Дерошера з Антоніо Бандерасом в головній ролі. За сюжетом колишній військовий відчайдушно шукає собі роботу, і він готовий на все заради того, щоб прогодувати свою сім'ю. Йому пропонують бути охоронцем в торговому центрі в одному з неблагополучних районів міста. У свою першу ніч на новій роботі в двері постукала налякана дівчинка, яка втекла від переслідування. Поліцейські її везли на суд як свідка злочину, але по дорозі їх наздогнала банда головорізів. Дівчинка втекла звідти. Але банда на чолі з неврівноваженим соціопатом йде за нею по п'ятах. Всі охоронці торгового центру стануть не захист дитини.

Понад 200 фільмів українською переклав Сергій Ковальчук. Розповідає про 5 найцікавіших.

Зараз ви читаєте новину «"Темна вежа" і "2Pac: Легенда" - кінопрем'єри четверга». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі