понеділок, 31 липня 2017 15:37

Створили тур по королівствах "Гри престолів"
6

Туристичний сайт Liligo представив путівник по місцях зйомок популярного серіалу "Гра престолів", з відвідуванням всіх семи королівств Вестерос.

В маршрут включені шість основних країн, де знімали кіносагу. Міста Калгарі (Канада) і Лос-Анджелес (США), де були зняті кілька епізодів, в гід не увійшли. Вся подорож триватиме три дні та дев'ять годин у повітрі. Мінімальні туристичні витрати для одного бажаючого 2185 доларів США. Про це повідомляє theverge.com.

1. Іспанія

Зйомки сцен королівства Дорна проходили в Севільї. Дотракійске море знімали в напівпустельній місцевості Барденас-Реалес в провінції Наварра.

Автор: theverge.com
  Іспанія
Іспанія

2. Мароко

Залив работорговців - це в реальності марокканське місто Ес-Сувейра. Кілька століть тому там дійсно був ринок рабів.

Автор: theverge.com
  Мароко
Мароко
3. Мальта

Там знімали майже всі сцени першого сезону. Місцем зйомки весілля Дейенеріс Таргаріен і кхала Дрого, командира загону дотракійцев, був обраний мальтійський острів Гозо.
Автор: theverge.com
  Мальта
Мальта

4. Хорватія

Третій і четвертий сезони серіалу знімали в Старому місті Дубровника. Декораціями стали Княжий палац, палац Спонца, фортеця Ловріенац і вежа Мінчета. Кілька сцен п'ятого сезону були зняті в палаці Діоклетіана в Спліті.

Автор: theverge.com
  Хорватія
Хорватія

5. Великобританія, Північна Ірландія

Там знімали Королівський тракт, Штормові Землі, казарми Чорного замку і Суворий будинок. Прототипом родового гнізда Старків Вінтерфелла став замок Вард неподалік від Белфаста.

Автор: theverge.com
  Великобританія, Північна Ірландія
Великобританія, Північна Ірландія

6. Ісландія

В країні льодовиків творці серіалу розмістили крайню північ Вестерос - землі, що знаходяться за великою Стіною. У серіал потрапили суворі види вулкана Снайфедльсйекюдль і печера Гроутагьяу, де влаштували побачення Джон Сноу і Ігрітт.

Автор: theverge.com
  Ісландія
Ісландія

В інтернеті з'явився трейлер 3-ї серії 7-го сезону популярного серіалу "Гра престолів".

Зараз ви читаєте новину «Створили тур по королівствах "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі