Ексклюзиви
понеділок, 26 березня 2018 18:24

Стівен Спілберґ назвав головну загрозу для індустрії кіно

Стівен Спілберґ назвав головну загрозу для індустрії кіно
Режисер Стівен Спілберґ зробив різку заяву про те, що повнометражні фільми студії Netflix не повинні претендувати на премію "Оскар" Фото: wegotthiscovered.com

Голлівудський режисер Стівен Спілберґ зробив різку заяву про те, що повнометражні фільми студії Netflix не повинні претендувати на премію "Оскар". Більше того, вони несуть загрозу для світового кінематографу.

Сучасна ситуація на ринку кіно, за його словами, загрожує кінолюбителям. Проекти відомої студії взагалі не є повноцінними фільмами, тому що їх прокат проходить протягом всього декількох днів у декількох кінотеатрах, пише Deadline.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Екранізували першу рок-оперу

"Коли ти переходиш на ТВ-формат, то ти робиш телефільм. Це гарне шоу, і ти заслуговуєш "Еммі". Але не "Оскар", - наголосив кінематографіст.

За словами Спілберга, в нових реаліях режисери, які раніше прагнули співпрацювати з кіностудіями-гігантами виключно через рейтинги, тепер можуть з легкістю реалізувати свої задумки в телефільмах. Це є головною загрозою для індустрії кіно.

Каннський кінофестиваль відмовився включати до конкурсної програми продукцію американського телеканалу і сервісу потокового відео Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Стівен Спілберґ назвав головну загрозу для індустрії кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі