субота, 20 квітня 2019 21:45

Стартував фестиваль фантастичного кіно

Автор: facebook.com
  8 короткометражних фільмів показують у межах фестивалю фантастичного кіно Best Sci-Fi
8 короткометражних фільмів показують у межах фестивалю фантастичного кіно Best Sci-Fi

18 квітня в українському прокаті стартував щорічний фестиваль фантастичного кіно Best Sci-Fi. Це показ антології з восьми короткометражних фільмів загальною тривалістю 100 хвилин.

Брати Метт та Шейн потрапили в часову петлю. Для того, щоб розірвати її, вони намагаються запобігти пожежі, що забере життя багатьох людей. Однак переживаючи цей день знову і знову, брати розуміють, що цей час їм відведено для іншого, за сюжетом короткометражки "Стратегія відступу".

"Новітні технології стали невід'ємною частиною нашого життя. Світ змінюється щодня та дивує нас щохвилини. Давайте спробуємо зазирнути в непередбачуване майбутнє? У рамках Фестивалю фантастичного кіно ви побачите неймовірні історії, які можуть стати реальністю вже за кілька десятиліть або навіть років", - ідеться в синопсисі антології.

До збірки Best Sci-Fi увійшли стрічки кінематографістів із США, Великої Британії, Італії, Ізраїлю та Сербії. Фільми демонструються українською мовою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили конкурсну програму Каннського кінофестивалю

Щорічний фестиваль фантастичного кіно проходить в Україні з 2017 року. Організатором є компанія Kinolife Distribution.

Зараз ви читаєте новину «Стартував фестиваль фантастичного кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі