вівторок, 26 січня 2021 00:45

Стало відомо, хто зіграє прем'єра Британії Бориса Джонсона

Англійський актор Кеннет Брана зіграє прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона в новому міні-серіалі "Цей царствений острів".

Йтиметься про британське суспільство в період пандемії, про антикоронавірусну політику Джонсона, а також про самовіддану роботу лікарів, медсестер, вчених і звичайних громадян.

Актор зіграв лиходія у фільмі "Тенет". Також Кеннета Брана можна побачити у стрічках "Смерть на Нілі", "Вбивство у "Східному експресі", "Дюнкерк", "Тор".

Режисером виступить Майкл Вінтерботтом.

Автор: Cinematico
  Кеннет Брана зіграє Бориса Джонсона
Кеннет Брана зіграє Бориса Джонсона

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У серіалі на Netflix покажуть отруєння Бандери та Ющенка

"Перша хвиля пандемії COVID-19 запам'ятається назавжди. Це був час, коли країна об'єдналася в боротьбі з невидимим ворогом. Час, коли люди як ніколи гостро усвідомлювали важливість спільноти. Наш серіал переплете безліч правдивих історій – від Бориса Джонсона на Даунінґ-стріт, 10, до працівників на передовій у всіх куточках країни, задокументовуючи зусилля науковців, лікарів, працівників будинків літніх людей та політиків, які робили все, щоб захистити нас від вірусу", – поділився деталями проєкту режисер.

Знімають серіал про перших леді. Нещодавно стало відомо, хто зіграє Мішель Обаму та Бетті Форд. Виконавицю ролі Елеонори Рузвельт все ще шукають.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто зіграє прем'єра Британії Бориса Джонсона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі