Ексклюзиви
четвер, 30 травня 2019 17:09

Спраглі тіла у темному кінотеатрі: куди піти на побачення у червні
8

Фестиваль еротичного кіно Best Erotic Shorts пройде в українських кінотеатрах з 30 травня по 5 червня.

81 хвилину на екрані показуватимуть короткометражні стрічки відвертого змісту. Їх створили режисери з Польщі, США, Бразилії, Великобританії, Іспанії, Швеції, Франції та Італії.

Трейлер фестивалю заблокував YouTube через "порушення політики щодо зображення оголеного тіла або вмісту сексуального характеру".

Gazeta.ua пропонує ознайомитися із програмою.

Спогади минулого літа

реж. Куба Гріжевскі, Іво Кранковська

Варшава, середина 80-х років минулого століття. Різдвяна вечірка з батьками нарешті завершилася. Однак, несподівано Бася побачила на вулиці когось, кого вона дуже добре знає. У цей момент і почалася найцікавіша частина вечора.

Автор: vimeo.com
  Кадр з фільму "Спогади минулого літа"
Кадр з фільму "Спогади минулого літа"
Два ікси
реж. Серафима Серафимова

Цей фільм показує, що є альтернатива пануючим фільмам для дорослих. "Два ікси" - це дослідження пристрасті, бажань і хіті, що пропонує новий, вільний від почуття провини, спосіб отримання задоволення.

Автор: facebook.com/luffestiva
  Кадр з анімації "Два ікси"
Кадр з анімації "Два ікси"
Сексуальна
реж. Женев'єв Альберт

Френсіс хоче зайнятися коханням з Кларою. Але Клара не має сильного бажання робити це. Мила і зворушлива історія про подружнє життя і місце сексу в ньому.
Автор: bommer.com.ua
  Кадр з фільму "Сексуальна"
Кадр з фільму "Сексуальна"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Я тр*хав усе, що ворушиться або У пошуках любові: огляд фільму "Рокетмен" (18+)

Вплив
реж. Гектор Романс

Сігур влаштовує вечірку на честь свого дня народження. Проте все відбувається не так, як планувалося. У якийсь момент іменинник ризикує втратити контроль над ситуацією і над самим собою.
Автор: bommer.com.ua
  Кадр з фільму "Вплив"
Кадр з фільму "Вплив"
Шоколадне морозиво
реж. Садрак Жморк

Життя занадто коротке для того, щоб проживати його без сексу і смачної їжі. Марія накриває стіл на двох і має великі плани на цю вечерю.
Автор: Helado
  Кадр з фільму "Шоколадне морозиво"
Кадр з фільму "Шоколадне морозиво"
Дзеркало
реж. Джуліана Мілейро

Незначні конфлікти у ванній кімнаті показують, що сімейне життя пари вже не таке щасливе, як раніше. Раптом їх відображення в дзеркалі оживають і починають жити своїм життям. Те, що викликає сварки з одного боку дзеркала, сприймається як щось смішне і незначне по той бік.
Автор: kinofilms.ua
  Кадр з фільму "Дзеркало"
Кадр з фільму "Дзеркало"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як розвести чоловіка на півмільйона: огляд фільму "Шахрайки"

Чистий екран
реж. Хав'єр Фаріас

Серджіо приходить в кафе зі своїм ноутбуком і відразу звертає увагу на Лауру, красиву і розумну жінку. Не наважується підійти і створює власну фантазію з нею за допомогою свого монітора і еротичних сайтів.

Автор: kinofilms.ua
  Кадр з фільму "Чистий екран"
Кадр з фільму "Чистий екран"
Задоволення
реж. Ніндзя Тібер

За лаштунками порнозйомки актори тренуються і практикують різноманітні пози. Ходять чутки, що одна з дівчат має великі амбіції і збирається зробити щось дуже ризиковане під час однієї зі сцен.
Автор: bommer.com.u
  Кадр з фільму "Задоволення"
Кадр з фільму "Задоволення"
Сигналь, якщо ти збуджений

реж. Джо Лоні

Молодому музиканту Серджіо надзвичайно не пощастило. Він став вимушеним слухачем брудних історії старого розпусника-таксиста.
У прокат вийшла українська романтична комедія "DZIDZIO Перший раз" режисера Михайла Хоми. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.
Зараз ви читаєте новину «Спраглі тіла у темному кінотеатрі: куди піти на побачення у червні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі