середа, 14 січня 2015 14:31

Співачка Бйорк анонсувала свій 9-й студійний альбом

Співачка Бйорк анонсувала свій 9-й студійний альбом

Бйорк анонсувала вихід нового студійного альбому, який отримав назву Vulnicura. Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

Платівка вийде в березні цього року, її трек-ліст буде включати в себе дев'ять композицій.

"Пані та панове, я дуже пишаюся, що оголошую вам про вихід мого нового альбому в березні. Сподіваюся, він вам сподобається", - зазначила співачка в соціальній мережі.

У поясненні Бйорк додала, що шість з дев'яти пісень написані нею самою, дві - у співавторстві з венесуельським музичним продюсером Arca, одна - спільно з британським музикантом і актором Джоном Флінном.

Трек-лист платівки виглядає так:

Stonemilker
Lionsong
History Of Touches
Black Lake
Family
Notget
Atom Dance
Mouth Mantra
Quicksand

Попередня студійна робота Бьорк - альбом Biophilia виходила в 2011 році.

Бьорк почала виступати на сцені з 1977 року. Спочатку популярність їй принесла співпраця з альтернативної рок-групою The Sugarcubes. Сольну кар'єру співачка розпочала в 1993 році. Тоді вийшов її альбом Debut, після нього вокаліста записала ще шість платівок. У 2000 році вона знялася у фільмі Ларса фон Трієра "Танцююча в темряві", до якого склала всю музику. Картина була удостоєна "Золотої пальмової гілки" Каннського кінофестивалю. У скарбничці Бьорк безліч музичних і кінематографічних нагород. Співачка була 13 разів номінована на "Греммі" і двічі - на "Золотий глобус".ку"

Зараз ви читаєте новину «Співачка Бйорк анонсувала свій 9-й студійний альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі