Ексклюзиви
четвер, 24 травня 2007 18:09

Сьогодні - прем"єра "Піратів Карибського моря 3: на краю світу" (ФОТО)


У продовженні запаморочливих пригод, Уїлл Тернер (Орландо Блум) і Елізабет Суонн (Кіра Найтлі), об"єднавшись із капітаном Барбоссою (Джефрі Раш), вирушають у відчайдушну подорож, щоб звільнити капітана Джека Сперроу (Джоні Депп) із пастки, в яку він потрапив завдяки капітанові Деві Джонсу (Білл Нагі), поки той продовжує порушувати спокій семи морів на "Летючому Голландцеві".


Долаючи зраду і бурхливі води океану, вони повинні будуть тримати свій шлях до екзотичного Сінгапуру і протистояти хитрому китайському піратові Сао Фенгу.


Це третя пригода старих знайомих піратів у фільмі режисера Гора Вербінські і продюсера Джері Брукхаймера. Сценарій писали, як завжди, Тері Россіо і Тед Елліот.


На створення картини було витрачено $225 млн. Фільм "Пірати Карібського моря 3: на краю світу", є першою картиною в США, випущеною в прокат у 1064 кінотеатрах, обладнаних цифровими кінопроекторами, що є рекордом у цифровому прокаті.


фото epohtimes.com.ua
Зараз ви читаєте новину «Сьогодні - прем"єра "Піратів Карибського моря 3: на краю світу" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі