понеділок, 18 лютого 2019 09:13

Сльози Потапа та протистояння тренерів: найцікавіше 5 ефіру "Голосу країни"

Сльози Потапа та протистояння тренерів: найцікавіше 5 ефіру "Голосу країни"
17 лютого відбувся 5-й випуск 9 сезону шоу Голос країни на телеканалі 1 + 1. Команди тренерів поповнилися 14 новими виконавцями. Фото – 1+1

17 лютого відбувся 5-й випуск 9 сезону шоу "Голос країни" на телеканалі 1 + 1. Команди тренерів поповнилися 14 новими виконавцями.

Ефір відкрив запальний квартет "Leon Voci" з піснею "We Are The Champions" легендарної групи "Queen". Хлопці мріяли створити український колектив, схожий на всесвітньо відомих три тенора - Паваротті, Каррераса, Домінго. Квартет працює в стилі опера-кросовер, поєднує класику і сучасні звуки. Хлопці прийшли на "Голос країни", щоб про них дізналися в Україні. Квартету левів вдалося потрапити в команду Тіни Кароль, яка єдина розвернулася до них.

Друга учасниця Марія Болгак-Нікуліна виконала пісню "Nothing Compares to U" Sinéad O'Connor. Марія - професійний музикант. 5 років тому вона створила власний бенд. Вона розвернула 2 крісла: Потапа і Тіни Кароль, і вибрала команду кумира Тіни Кароль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втомлена, але красива: Тіна Кароль поділилася цікавим відео

Третій учасник Сергій Костецький виконав пісню "A Little Less Conversation" Elvisа Presley. Сергій більш відомий як танцюрист: він брав участь в "Танцях з зірками", де був партнером Лілії Подкопаєвої, в парі з якою і став переможцем. Він займається музикою вже 6 років і впевнений, що "Голос країни" допоможе йому відкритися і показати себе з нової сторони. Сергій став учасником команди Дана Балана, який єдиний до нього повернувся.

Наступною виступила харків'янка 22-річна Дар'я Телитченко з піснею "Шаленій" Гайтани. Вона з дитинства була повною, але мріяла про сцену. "Голос країни" потрібен Дарії, так як тільки в цьому вокальному шоу здатні оцінити її вокальний талант і голос, а не зовнішні розміри. Потап і Монатік влаштували дуель, намагаючись переконати пишну талановиту красуню стати їх солісткою, але Дарина обрала команду Монатіка.

Данило Однораленко виконав пісню "Космічні почуття" Тіни Кароль. Хлопець приїхав на "Голос країни" з прифронтового міста заради Тіни Кароль, до команди якої і потрапив.

Карина Соколовська з міста Енергодар виступила з піснею групи "Mozgi" - "Промені", але тренерів не зацікавила.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандури, грув і оперний спів: яким був другий ефір "Голосу країни"

Латвійка Яна Клявін виконала пісню "Прірва" групи "The Hardkiss". У Латвії Яна Клявін відома під псевдонімом Каміла Клявін. Вона часто виступає і має багато шанувальників своєї творчості, але цього їй мало. Яна неймовірно надихається українським артистами. Вона розвернула крісла Потапа і Тіни Кароль. Вирішила повчитися у тренера Тіни Кароль і почати новий період свого творчого життя.

Володимир Зайончковський виконав пісню "Do not Worry Be Happy" Bobа Marley. Володимир працює ведучим на одеському телеканалі в прямому ефірі ранкового шоу, а також веде авторську програму "Культура", в якій знайомить глядачів з українськими музикантами. Володимир розвернув крісло Дана Балана і потрапив в його команду.

Наталя Корніленко виконала пісню "My Love" Sia. П'ять років тому Наталя співала на святкуванні дня народження старшого брата в ресторані, куди як артиста запросили Кузьму Скрябіна. Йому сподобалося її виконання, він сказав, що з її талантом їй не місце в цьому маленькому місті. Що сильно надихнуло дівчину. Вона прислухалася до поради Кузьми і тому приїхала на кастинг, щоб перемогти в пам'ять великого артиста. Наталія викликала сльози Потапа нагадуванням про товариша Кузьму Скрябіна і стала учасницею команди Потапа.

Наступним виступив Євген Попов з Москви з піснею Dua Lipa - "New rules". Виконавець не зумів розвернути тренерські крісла, так як не дотягнув фінал пісні.

Наталя Краснянська виконала пісню "Серце" Олександра Пономарьова. Бізнес-леді Наталія має десятки підлеглих, проте вона мріє стати яскравою зіркою українського шоу-бізнесу. Свого часу перемогла на конкурсі "Слов'янський базар". Однак кар'єра артистки так і не склалася. Наталя готова знову відчути смак перемоги і слави.

Світлана Гаєва виконала пісню Florence and the machine - "You got the love", але не змогла пройти далі.

Влада Бердникова виконала пісню "Свята" групи "KAZKA". Влада прийшла на кастинг "Голосу країни" вже в шостий раз і нарешті їй посміхнулася удача, Влада потрапила в команду Монатика.

Анастасія Андрєєва виконала пісню "Dance With Somebody" Whitney Houston. Настя з дитинства займалася танцями і мріяла стати професійною танцівницею, але одного разу під час репетиції отримала серйозну травму хребта. Від подальших занять танцями довелося відмовитися, і дівчина захопилася вокалом. До Насті повернулися Потап, Дан Балан і Тіна Кароль, учасницею команди якої вона і стала.

Арсеній Журавель виконав пісню "Take On Me". Уже в 13 років він почав давати свої перші уроки вокалу молодшим дітям. А після закінчення школи пішов працювати ведучим в караоке. Прийшов на "Голос країни", щоб пробитися в український шоу-бізнес, стати відомим артистом і забезпечити своїй мамі безбідне і комфортне життя. Арсеній розвернув крісла всіх тренерів і навіть Монатика, у якого залишилося тільки 1 місце. Але вокаліст захотів стати учасником команди Потапа.

У підсумку в команді Тіни Кароль уже 14 вокалістів, Дан Балан та Потап мають по 10 учасників, Монатік лідирує – має в команді 15 співаків.

Під час попереднього ефіру Тіна Кароль отримала пишний букет квітів від її залицяльника і нового тренера Дана Балана. Він пояснив, що це на знак примирення.

Зараз ви читаєте новину «Сльози Потапа та протистояння тренерів: найцікавіше 5 ефіру "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути