Ексклюзиви
неділя, 17 лютого 2019 12:42

Скандал на Оскар-2019: організатори прийняли унікальне рішення

Скандал на Оскар-2019: організатори прийняли унікальне рішення
Оскар не вручатимуть під час рекламної паузи Фото: politeka.net

Організатори кінопремії "Оскар" вирішили не вручати нагороди під час рекламної паузи під час трансляції по ТБ.

Про це заявила Американська кіноакадеміїя кінематографічних мистецтв і наук, передає Reuters.

Представники кіноакадемії відзначили, що під час телетрансляції покажуть абсолютно все вручення заповітних статуеток. З телеефіру виріжуть тільки вихід і відхід зі сцени переможців у чотирьох номінаціях.

У середу, 13 лютого, стало відомо, що Американська кіноакадемія прийняла рішення вручити нагороди в номінаціях за "Кращу операторську роботу", "Кращий монтаж", "Кращий грим і зачіски" і "Кращу короткометражну картину" під час рекламної паузи. Таке рішення було прийнято для того, щоб скоротити трансляцію церемонії до трьох годин.

Після цього багато голлівудські актори і режисери написали відкритого листа, в якому звинуватили Академію в привласненні деяких професій нижчого статусу, тим самим образивши професіоналів, які працюють в чотирьох сферах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Почали формувати новий склад Оскарівського комітету

Відзначимо, пряму трансляцію церемонії нагородження кінопремії "Оскар" можна буде подивитися в ніч з 24 на 25 лютого на телеканалі "Україна". Ексклюзиви з Лос-Анджелеса і прямі включення з червоної доріжки найвідомішою кінопремії світу готує знімальна група новин "Сегодня". На місці події будуть працювати відомий блогер Ден Кушнарьов і оператор, режисер Олесь Середіцкій.

Американська кіноакадемія оприлюднила імена знаменитостей, які цього року вручатимуть нагороди лауреатам кінопремії "Оскар". Серед них є, зокрема, зірки серіалу "Гра престолів" британка Емілія Кларк та американець Джейсон Момоа.

Загалом перелік складається з 13 імен. Окрім Кларк і Момоа, до нього ввійшли актори Хав'єр Бардем, Анджела Бассетт, Чедвік Боузман, Лора Дерн, Семюель Л. Джексон, Стефан Джеймс, Кікі Лейн, Кіген-Майкл Кі, Джеймс Макевой, Мелісса Маккарті і Сара Полсон.

Зараз ви читаєте новину «Скандал на Оскар-2019: організатори прийняли унікальне рішення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі