понеділок, 23 листопада 2020 10:10

Сімейно-святкова історія: знімають український фільм про Святого Миколая

Сімейно-святкова історія: знімають український фільм про Святого Миколая
"в.о. Святого Миколая" - це близька кожному історія, яка нагадує, що в житті є по-справжньому важливі речі, які дуже легко втратити. Фото надане організаторами

У грудні 2020 року покажуть дитячий фільм-мюзикл "В.о. Святого Миколая" виробництва WOW Studio.

Команда працювала цілий рік, щоб стрічка була готова до зимових свят.

Фільм "В.о. Святого Миколая" - це історія стосунків батька та доньки, які через сімейні перепетії напередодні свята Миколая шукають щастя одне в одному. Батько Олександр - одинак. Він намагається виховувати непосидючу доньку Юстину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новорічний декор: 15 ідей, як стильно прикрасити люстру

"Це ніжна, драматична історія, яку, ми впевнені, усі захочуть переглядати раз за разом, слухаючи улюблені пісні та відчуваючи щоразу ті ж ніжні емоції, що і при першому перегляді. Така собі сімейна святкова історія", - каже Михайло Лишак, продюсер проєкту.

100% запланованого фільму вже відзняли. "В.о. Святого Миколая" - це близька кожному історія, яка нагадує, що в житті є по-справжньому важливі речі, які легко втратити. Сучасне дитяче українське кіно може бути доступним, цікавим, популярним.

Утім, для остаточного завершення роботи над стрічкою слід допрацювати оформлення фільму: титрування, кольорокорекція, створення анімації.

Автори просять допомогти зібрати необхідні кошти. Зробити це можна за посиланням.

У грудні, під кінець року, зазвичай підбивають підсумки пережитого. Цього місяця українці матимуть додатковий вихідний, пише "Уніан". Ще один день для відпочинку в Україні буде завдяки католицькому Різдву, яке християни західного обряду святкують 25 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Сімейно-святкова історія: знімають український фільм про Святого Миколая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі