середа, 12 грудня 2018 16:33

Сергій Бабкін відспівав концерт у квітчастій піжамі й босоніж

Сергій Бабкін відспівав концерт у квітчастій піжамі й босоніж
Сергій Бабкін виступав в столичному палаці "Україна". Фото: прес-служба співака

Український співак Сергій Бабкін виступив у столичному палаці "Україна" із новим альбомом "Музасфера".

На концерті був повний зал фанатів, пише tsn.ua.

На сцені Бабкін з'явився у шовковому піжамному костюмі, халаті синього кольору з квітковим принтом і босоніж. Образ для артиста підібрала дизайнер і стиліст Леся Патока.

"Ми придумали таку піжамно-недбало-костюмну естетику для Сергія. По-перше, він - великий шанувальник м'яких тканин. Любить, щоб йому було комфортно, бо тоді відчуває себе максимально зручно на сцені. По-друге, ця ідея не банальна. Халат і піжама додають домашньої затишної естетики не тільки Сергію, а й усьому виступу. Це ми хотіли показати глядачеві й оточити його невимушеною атмосферою, щоб відчули себе вдома, у гостях у Сергія", - розповіла Леся Патока.

У піжамному стилі також були музиканти Бабкіна. Вони були одягнені у темно-сині шовкові костюми зі стилізованими стрічками з цитатами треків із альбому "Музасфера".

"Кожен із музикантів є полотном, на якому ми писали головні теми і фрази цієї платівки", - додала дизайнер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імена кращих дизайнерів України 2018-го

Публіка довго не хотіла відпускати зі сцени свого кумира. Особливо радісно зустріла улюблені композиції: "Де би я", "Хто далі йде", "Привіт, Бог". Усі голосно аплодували, радісно вигукували та дякували артистові.

"Палац "Україна" - це місце, де виступало стільки артистів, було стільки людей і душ, стільки аур через це пройшло. Вони всі наситили собою це приміщення. Воно величезне для мене, і я вперше грав там свою сольну програму. Такого у мене ще не було", - сказав після концерту Сергій Бабкін.

Сергій Бабкін випустив 12 студійний альбом "Музасфера", де вперше виконав усі пісні українською.

До диску увійшло 13 пісень. Серед них - оприлюднені раніше "Де би я" і "Хто далі йде", саундтрек до фільму "11 дітей із Моршина", а також 10 нових композицій.

Зараз ви читаєте новину «Сергій Бабкін відспівав концерт у квітчастій піжамі й босоніж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі