Ексклюзиви
четвер, 10 травня 2007 11:05

Сердючка помірялася грудьми з данським трансвеститом (ФОТО)

Представниця від України на Євробаченні-2007 Вєрка Сердючка у коридорі концертної зали "Хартвелл Арена" випадково зустрілися з данським трансвеститом Пітером Андерсеном, який виступає під псевдонімом "Ді К"ю".

Пітер хотів минути Сердючку. Але актриса Інна Білоконь, яка грає маму Сердючки, закричала на всю залу: "Сонечко, ходи обніматься!". І Пітер, силувано всміхаючись, поцілувався з мамою Сердючки, а потім і з самою Вєркою.

Потім данська представниця зобразила гламурнуюдіву та виставила на загальний огляд свої груди. Проте Вєрку ця витівка не збентежила. Вона підійшла до данця, охоче обійняла свою біляву конкурентку в ефектному наряді і, кинувши побіжний погляд на її бюст, прокоментувала:

"Ну, ви розумієте, чиї груди тут більші!"

При цьому Вєрка припідняла свій шикарний бюст, який виявився втричі більшим, ніж у суперниці. Після чого підморгнула данцеві і попрямувала прямо в обійми Філіпі Кіркорова, який проходив повз.

"Як добре, що я стала співачкою, - призналася вона. - З мене талант в дитинстві так і пер, я і не знала, що вибрати - бути ведучою або співати. Мені всі говорили: "Вєрка, тільки не співай!" Але я зрозуміла, що це - підступи ворогів. Я не стала закопувати свій талант і заспівала. І ось я тут!".


За матеріалами: "Газета по-українськи", "Твій день".


Зараз ви читаєте новину «Сердючка помірялася грудьми з данським трансвеститом (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі