Ексклюзиви
четвер, 28 грудня 2017 14:25

Руслана диригуватиме чоловічим хором на Різдво

Руслана диригуватиме чоловічим хором на Різдво
Співачка Руслана Лижичко планує диригувати церковним чоловічим хором. Фото: Facebook

Співачка Руслана Лижичко планує диригувати церковним чоловічим хором на Різдво.

6 січня в Конотопі Руслана презентує проект "Святе Різдво. Молитва Світу". Захід пройде в стінах Собору Різдва Пресвятої Богородиці. Про це повідомила Руслана Лижичко на своїй сторінці у Facebook.

Чоловіча хорова капела ім. Ревуцького, якою диригуватиме Руслана, виконає духовні твори з канонічної Різдвяної Літургії. Прозвучать твори в обробці класиків української духовної музики - Леонтовича, Бортнянського, Вербицького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українська співачка стала "жертвою" столичної грози

"Разом з настоятелем Собору Різдва Пресвятої Богородиці отцем Павлом ми готуємо особливу месу, яка відбудеться 6 січня в переддень Різдва Христового. Я вперше представлю свій новий проект "Молитва Світу", присвячений традиціям української хорової духовної музики. За основу я взяла канон всеношної Божественної Літургії . Зараз у нас йдуть репетиції з хоровою капелою ім. Ревуцького, одним з найкращих чоловічих хорів України, що відомий у всьому світі ", - розповідає Руслана.

Початок служби відбудеться о 17:00.

Українська співачка Руслана занурилася з аквалангом в озеро Молодості в Карпатах та станцювала на самому дні на глибині 16 метрів.

Зараз ви читаєте новину «Руслана диригуватиме чоловічим хором на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі