Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 18:01

Розписано на лицях в кого навіть буде секс - Alyona Alyona написала пісню про рідний район

Розписано на лицях в кого навіть буде секс - Alyona Alyona написала пісню про рідний район
Alyona Alyona допомагає батькам прибирати город. Співачка похизувалась фото в своєму Інстаграм.

Реперка Alyona Alyona на період карантину поїхала до батьків у смт Капітанівка, Новомиргородського району Кіровоградської області. Там співачка провела своє дитинство та юність. Мала батьківщина надихнула Альону Савроненко написати пісню. Композицію "Мій район" вона виклала на своїй сторінці в Інстаграм.

"На районі двіж на козирній лаві, На районі наперед розписані облави і поставлені всі точки, Це підтвердить Гугл-мепс, І розписано на лицях навіть в кого буде секс. Там записують на хрестик, Там відсутній рестик, Але то прогрес, коли латають тротуар" – співає у новому треку Alyona Alyona. Відео з піснею "Мій район" за добу переглянуло 39 893 користувачів Інстаграм.

Співачка є активною Інста-блогеркинею. Своїх підписників тішить новими світлинами та відео. На одній із них Alyona Alyona допомагає батькам прибирати гній. У одному із коротких відео приміряла на себе образи: домогосподарки, прибиральниці, садівниці, гітаристки, б'юті-діви, сексі-штучки, вчительки та спортсменки.


"Давно не була так довго вдома. Шкода, що не можу всіх зібрати на районі зараз. А так хочеться. Мені завжди було що сказати про ці місця, є що згадати. Той випадок, коли всі свої і все навколо своє. Для цих людей я завжди буду Альоною з садочку" – написала Альона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Alyona Alyona увійшла в 10-ку реперок світу


Альона Савраненко написала пісню "Вільна", яка стала саунтреком фільму "Віддана" за романом Софії Андрухович. Права на неї викупила Тіна Кароль. Пісню заспівала разом із фронтвумент гурту The HARDKISS Юлією Саніною.

Зараз ви читаєте новину «Розписано на лицях в кого навіть буде секс - Alyona Alyona написала пісню про рідний район». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі