Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 15:26

Розкрили деталі продовження "Друзів"

У Каліфорнії завершилися зйомки спецепізоду серіалу "Друзі". Він матиме назву Friends: The Reunion, тобто "Друзі: Возз'єднання".

У ньому знялися всі актори з оригінального ситкому: Дженніфер Еністон, Кортні Кокс, Ліза Кудроу, Метт Леблан, Меттью Перрі й Девід Швіммер. Епізодично з'явиться співак Джастін Бібер. Він є відданим прихильником ситкому, хоча на момент виходу останньої серії йому було 10 років. У спецепізоді він одягне гелловінський костюм Роса з четвертого сезону "Друзів".

Зйомки відбувалися на оригінальній "сцені 24" у Warner Bros міста Бербанк, штат Каліфорнія. Жива аудиторія також брала участь, але це були здебільшого статисти. Найбільше фото зі знімального майданчика викладав Меттью Перрі. Згодом був вимушений видалити світлину, на якому його гримують.

Як розповів інсайдер для Intouch, для зйомок відтворили квартиру з серіалу в усіх деталях. Дженніфер Еністон побачила декорації та розплакалася.

Автор: Twitter
  Меттью Перрі виклав у мережу фото зі зйомок спецепізоду “Друзів”. Будівельники відтворили все, щоб кімната виглядала ідентично оригіналу.
Меттью Перрі виклав у мережу фото зі зйомок спецепізоду “Друзів”. Будівельники відтворили все, щоб кімната виглядала ідентично оригіналу.

"HBO Max заплатить кожному актору по 2,5 мільйони доларів, але справа не в грошах, особливо для таких легендарних зірок. Кортні Кокс каже, що це не схоже на роботу, бо їй весело. Жартує, що зробила б це безплатно", - розповів інсайдер.

Додав, що актори не мають сценарію, тож епізод неможливо зіпсувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перевипустять альбом Девіда Боуї

"Ми не в образах, ми будемо звичайними людьми. Я буду собою, Девідом", - сказав напередодні Девід Швіммер, виконавець ролі Росса, на шоу Грема Нортона.

"Друзі" виходили в ефірі NBC упродовж 10 сезонів, з 1994 до 2004 року включно. 2002-го здобули премію Еммі як "найвидатніший комедійний серіал". Був популярним у 1990-х, але знайшов нове покоління шанувальників завдяки повторним показам на стрімінгових сервісах, таких як Netflix.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили деталі продовження "Друзів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі