Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2007 16:08

Роздягнений Гарі Поттер на генеральній репетиції (ФОТО)
5

На минулих вихідних у Лондоні в театрі Gielgud Theatre в районі Вест-Енда пройшов передпрем"єрний показ спектаклю по п"єсі Пітера Шеффера "Equus" ("Кінь"), головну роль в якому виконав "Гарі Поттер" - Денієл Редкліфф, 17 років.

Прем"єра спектаклю відбудеться 27 лютого. Попередні продажі квитків вже досягли майже $2 мільйони.

Оскільки у спектаклі присутній ряд голих сцен, Редкліфф тренує м"язи. Кілька разів на тиждень актор відвідує спортзал, щоб виглядати гідно в голому вигляді. Денієл грає роль Алана Стренга, хлопця з проблемами психіки. Він проходить обстеження у психіатра після того, як металевим стрижнем виколов очі шести коням.


Ця роль вимагає зображення актором сексуального задоволення в той момент, коли він голим їде верхи на коні. Для Редкліффа, якого звикли сприймати як зразкового учня школи чарівництва Хогвартс, це дуже різкий перехід. Проте юний актор чекає закінчення написання останньої книги про Гарі Поттера і вже намагається змінити своє амплуа, беручи участь у ризикованих постановках. Він також виразив надію, що його героя вб"ють у кінці останньої книги про пригоди чарівника.


Батьки фанатів "поттеріани" і особисто Денієла Редкліффа вже висловили свою стурбованість новим образом "Гарі Поттера". В той же час самі юні фанати із захопленням прийняли нову роль свого кумира.

Усі 980 місць в театрі на передпрем"єрному показі були заповнені глядачами. Протягом 10 хвилин у п"єсі Редкліфф був повністю голим. У голих сценах з ним грала його партнерка - актриса Джоана Крісті.


Вперше п"єсу Пітера Шеффера поставив Національний театр 1973 року. Драматург за основу п"єси "Equus" узяв реальну історію хлопця, який з незрозумілих причин осліпив коней. Спектакль був перенесений на сцену Бродвею, причому одну з ролей в ній грав Ентоні Хопкінс. П"єса пережила 1200 постановок, ставши найуспішнішою за всю театральну історію Нью-Йорка.

Фото REUTERS

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Роздягнений Гарі Поттер на генеральній репетиції (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі