Ексклюзиви
середа, 12 травня 2021 00:45

Режисер Гай Річі запросив українців на свій фільм

Режисер Гай Річі запросив українців на свій фільм
Джейсон Стейтем в трилері "Гнів людський" грає працівника інкасаторської компанії, який хоче помститися за смерть сина. Фото: ComingSoon.net

Британський режисер Гай Річі запросив українських глядачів на свій екшн-трилер "Гнів людський". Відео виклали на каналі "Вольга Україна".

"Привіт, Україно! Це Гай Річі! Я запрошую вас у кіно переглянути мій новий фільм "Гнів людський". Відчуваю неабиякий ентузіазм від того, що українці побачать цей фільм. Гадаю, що він вам повинен сподобатися" – каже режисер.

Фільм в прокаті з 13 травня.

Загадковий Патрік Гілл в Лос-Анджелесі влаштовується в одну з інкасаторських компаній, що перевозить багато готівки. Йому наголошують, що робота не для слабодухих. Виявляється має мотивацію - помститися за смерть сина-підлітка. Мало того, що злочинці мають протистояти поліцейським, ще й між собою воюють кримінальні клани, за сюжетом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що дивитися у травні: найочікуваніші фільми місяця

"Це довгоочікуване возз'єднання режисера Гая Річі та актора Джейсона Стейтема. Створили особливий стиль у 1990-их, в "Карти, гроші та два стволи" та "Великий куш". Але останній раз співпрацювали 2005-го, в "Револьвері". Обидва останнім часом приділяли увагу масовому кіно. Річі зняв "Аладіна", Стейтем же грав розлюченого мужлана з пістолетом в серії фільмів "Форсаж".

Трилер "Гнів людський" - ремейк французького фільму "Інкасатор" 2004-го. Сюжет досить простий. Розповідь ведеться послідовно, але від різних людей, поступово заповнюючи пазли в картині. Режисер майже повністю забив акторський склад відомими чоловіками - Скотт Іствуд, Джош Гартнетт. Навіть є репер Post Malone, але губиться на фоні всіх", - йдеться в рецензії на CNN.

"Якщо він ходить як вбивця і розмовляє як вбивця, то це Джейсон Стейтем. Режисер Гай Річі, по суті, допоміг йому винайти цей шаблон. Це їх четверта спільна робота, мала б взяти якусь нову кінематографічну вершину. Але це занадто просто навіть для бойовика. Типова історія про помсту з бурінням тестостерону. Тут замало візуального стилю, яким прославився Річі. "Гнів людський" дасть глядачу лише купу гострих відчуттів та занадто структуровані діалоги", - йдеться на Entertainment Weekly.

Попередня робота режисера Гая Річі "Джентльмени" стала найкасовішою прем'єрою 2020-го в українському прокаті. Зібрала 77,5 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Режисер Гай Річі запросив українців на свій фільм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі