середа, 07 лютого 2018 19:04

Розповіли, що обурило Павла Зіброва у статті про нього в Вікіпедії

Розповіли, що обурило Павла Зіброва у статті про нього в Вікіпедії
Павло Зібров обурився, що у Вікіпедії йому написали 60 років. Фото - Tv.ua

На сторінці у Вікіпедії вказаний невірний вік Павла Зіброва. Багато хто дописує Народному артисту 10 років життя, але швидше за все це через регалії та багатий досвід на арені українського шоу-бізнесу.

Про це артист згадав у рубриці "герой Вікіпедії" на live.karabas.com.

"Не полінувалися піти в "біографічний" розділ на особистому сайті виконавця і прочитали там таке: "Я, Павло Зібров, народився 22 червня 1957 року у надзвичайно красивому місці, у колишній садибі князя Остолопова, — в селі Червоне Вінницької області". Проста арифметика: 60 років. Пробачте, Павле", - потролили виконавця музикознавці.
Також Зібров зазначив, що всупереч даним на Вікі, вже не викладає в Київському національному університеті культури. Але з ректором Михайлом Поплавським їх пов'язує "Партія шанувальників жінок". А це не вказано на сторінці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елтон Джон скасував концерти заради весілля принца Гаррі

"Партія шанувальників жінок" справді існує. Всеукраїнська громадська організація була зареєстрована Міністерством юстиції України у березні 2001 року. Зі статуту Партії: "В сучасному світі у жінок є чимало проблем, які потребують розв'язання. Це і загальнолюдські проблеми виживання людства, такі як запобігання війнам, екології планети, здоров'я людей тощо, і специфічні жіночі проблеми — шлюбу, сім'ї, материнства, дитинства, подолання реальної нерівноправності жінок… Утворення нашого громадського об'єднання — це практичний крок в цьому напрямку разом", - додали в публікації.


Окрім того, Зібров сказав, що Вікіпедія пропустила інформацію про те, що Павло часто виступає з dj-сетами на модних вечірках, готує іменні бургери і співає стьобні пісні, які стають мемами в соцмережах
Наостанок Павло Зібров закликав взагалі не вірити Вікіпедії, а слідкувати за всіма подіями в його житті у соцмережах.

Співак Юрко Юрченко різко висловився про артистів, що знаходяться поза політикою.

"Звичайні сцикуни. Просто щури, яких я часто зустрічаю. Люди, які не люблять і не поважають ні себе, ні свою батьківщину. Не можна бути артистом поза політикою, тому що поняття "артист" не існує. Існують поняття "людина", "громадянин". У громадянина повинна бути чітка позиція", - гнівно вказав співак, відповідаючи на запитання про артистів поза політикою в інтерв'ю.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, що обурило Павла Зіброва у статті про нього в Вікіпедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі