середа, 24 січня 2018 18:06

Розкрили секрет популярності ведмежати Паддінгтона

Розкрили секрет популярності ведмежати Паддінгтона
Перекладач Сергій Ковальчук розповів, у чому секрет популярності милого ведмежати Паддінгтона. Фото: Фильм.ру

Перекладач Сергій Ковальчук, який працював над фільмом "Пригоди Паддінгтона 2", розповів, у чому секрет популярності милого ведмежати Паддінгтона.

"Цей маленький намальований ведмедик пару місяців тому вразив мене чітко в перехрестя передсердь і шлуночків. Цей образ такий щирий, такий чистий, як наша забута совість. Коли він стикається з якимись проблемами сучасного світу, жорстокого, нахабного, жлобкуватого, - він реагує якось так несподівано і так природно, що це якось навіть обеззброює його кіношних суперників. Коли я перекладав цей фільм, я так проникся цим світлим і наївним ведмежам, що відтоді вже навіть кілька разів стримував себе в стресовій ситуації думкою на манір: "Що б зробив Паддінгтон?". Воно працює. Глянеш на розклад очима Паддінгтона - і замість кричати усміхнешся, подумаєш "Тю" і зробиш людині, з якою конфліктуєш, щось приємне", - пише Сергій Ковальчук на свої сторінці в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельно хворі в готелі розпивали алкоголь й бігали голяка

За тиждень прокату фільм "Пригоди Паддінгтона 2" зібрав на 286 екранах 16 з половиною мільйонів гривень, які заплатили за квитки майже 200 тисяч вітчизняних глядачів.

За сюжетом Паддінгтон, оселившись у родини Браун, став дуже популярним. Наближається сторічний ювілей тітки Люсі. Ведмедик вирішив придбати старовинну книгу в антикварній крамниці Грубера. Герой наполеглево працював, щоб зібрати кошти на подарунок. Перед покупкою виявляється, що книгу викрали, а він сам стає підозрюваним у цій справі.

В Україні фільм в прокаті з 18 січня.

Користувач Vimeo Закарі Рамос-Тейлор створив відео, у якому порівняв сцени з фільмів, що засновані на реальних подіях зі справжніми архівними кадрами.

Зараз ви читаєте новину «Розкрили секрет популярності ведмежати Паддінгтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі