Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2007 19:32

"Женщины! Куда вы?! На вас мои вещи не налезут!" (Фоторепортаж)

"Женщины! Куда вы?! На вас мои вещи не налезут!" (Фоторепортаж)
Грузинський модельєр Автанділ Цквітінідзе каже, що чоловік Віталіни Ющенко ревнує її до нього. На минулому тижні у київському Альта-центрі Автанділ представив нову колекцію "весна-літо". Він шиє одяг для доньки президента Віктора Ющенка Віталіни вже кілька років.

Дизайнер сидить у першому ряду поруч із Віталіною Ющенко. Вона весь час щось шепоче Автанділові на вухо. Той сміється. Перед фінальним дефіле грузин біжить за лаштунки, щоб вийти на подіум разом з моделями.

Після показу дизайнер бере сіру сумку й пробирається до виходу.

- Спешу на самолет, - каже "ГПУ". - Прилетел на один день, но с Виталиной успел поговорить. Она предложила мне открыть в Киеве фирменный бутик.


Каже, ще одягає співачку Руслану Лижичко.

- І якихось ваших депутаток, не пам"ятаю імен.

З Віталіною Автанділ познайомився чотири роки тому.

- Вона зайшла за лаштунки приміряти зелену кофтинку. Дівчина сподобалася мені. Запропонував їй попити кави. Я не знав, що вона донька Ющенка. Віталіна сказала, що заміжня, але я не повірив. Вона виглядала молодо і не мала обручки. Попросила пошити їй щось "не таке, як у всіх, але нешокуюче"

Каже, коли мають трохи вільного часу, - гуляють з Віталіною по Києву. Але чоловік Віталіни Олексій Хахльов ревнує її.

- Коли знімав з неї мірки, він стояв поруч і стежив, - сміється. - Ніяк не міг второпати, навіщо міряти, коли можна просто запитати розмір.

Колишня депутатка Олександра Кужель, 53 роки, сидить з дружиною телеведучого Іллі Ноябрьова Світланою у кафетерії Альта-центру. На Кужель старовинні австрійські сережки - корал у золоті. У низенької Ноябрьової на шиї величезний сріблястий метелик-кольє. Довгі вуса комахи прикрашені двома перлинами.

- Девочка, принеси нам воды, - просить Кужель у офіціантки. - "Бонакву", газированную.

Я повернулась з роботи, сиділа в кріслі, клацала пультом, шукала новини, - розповідає Кужель. - Аж раптом дзвонить скульптор Олег Пінчук: "Цквітінідзе в Києві, я можу дістати квиток". Я попросила два. 

За столик підсідає дівчина в тигровій кофтині з декольте.

- Анечка, у тебя нет билета на Залевского? - запитує Кужель.

Та заперечливо хитає головою.

- На минулорічному Тижні моди я видивилися у Автанділа для невістки дві сукні, - продовжує Кужель. - Як тільки показ закінчився - я за лаштунки. Переживала, щоб хтось інший не купив. За мною побігло ще кілька жінок. Автанділ, як побачив їх, розкричався:

- Женщины! Куда вы?! На вас мои вещи не налезут!

Каже, сукню невістці не купила, бо була дорога.

- Я не жадібна. Але свою подругу з Донецька не розумію. Вона купила брюки за 1000 доларів.

Цього разу Кужель теж ходила за лаштунки.

- Автанділ запропонував купити спідниці. Гарні, але короткі.

Допиває мінералку і розглядає себе у великому дзеркалі, що висить напроти.

- Зараз я спустилась до 46 розміру. Тому нахабно одягла костюмчик від Бабенко. Коли вже розрахувалась і вийшла, почула як дизайнерка вигукнула:

- И што, на ней сошлась юбка?!

Я повернулась і гордо сказала:

- Да, Бабенко, сошлась.

Кужель переможно дивиться поверх окулярів.

- Я часто купую речі з подіуму. Але ніколи не плачу більше 500 доларів. Вдягну раз-два, а тоді передаровую подрузі, сусідці або свасі.

До кафетерію заходять дочка Леоніда Кучми Олена Франчук з телеведучою Катериною Осадчою. Франчук - у коричневій кофті з опушкою. У Осадчої прозорий циліндр, схожий на поліетиленовий кульок.

- Хочу купить костюм для выхода на церемонию "Людина року", - пояснює донька Кучми.

Поруч з гардеробом біля дзеркала крутяться Ноябрьова, Кужель і співачка Каріна Плай.

- А вы шили что-то у Автандила?- розпитує Плай жінок. Ноябрьова каже, що ні.

- У моей внучки есть его курточка, - озивається Кужель.

- Одна моя знакомая шила у него брюки за 500 доларов, - розповідає Плай, 35 років. - На примірку літала в Грузію. Він сказав їй: "Ти мусиш схуднути на 5 кг. Даю тобі тиждень". Бідолаха сиділа на самій воді та фруктах.

Марина Варич

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «"Женщины! Куда вы?! На вас мои вещи не налезут!" (Фоторепортаж)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі