середа, 07 лютого 2018 15:35

Просто щури - Юрко Юрченко висловився про "голубів миру"

Просто щури - Юрко Юрченко висловився про "голубів миру"
Співак Юрко Юрченко різко висловився про артистів, що знаходяться поза політикою Фото: obozrevatel.com

Співак Юрко Юрченко різко висловився про артистів, що знаходяться поза політикою.

"Звичайні сцикуни. Просто щури, яких я часто зустрічаю. Люди, які не люблять і не поважають ні себе, ні свою батьківщину. Не можна бути артистом поза політикою, тому що поняття "артист" не існує. Існують поняття "людина", "громадянин". У громадянина повинна бути чітка позиція", - гнівно вказав співак, відповідаючи на запитання про артистів поза політикою в інтерв'ю "Обозревателю".

Як зазначив Юрченко, в країні йде війна, розв'язана Росією, про що всім добре відомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пісня українського дуету увійшла в топ-10 найкращих у світі

"Так, вона якась трохи неправильна, якась дурна і часом корумпована, з купою людей, які заробляють на цьому... І я все це бачив, коли бував там. Але скільки я знав людей, які загинули!" - зазначив музикант.

Як приклад, він навів один із епізодів своїх поїздок із концертами до українських бійців.

"Пам'ятаю, приїжджав в "Айдар" і кажу: "О, а де "Батя"? А де "Старшина"?" - А немає. Розумієте? І вони після цього розповідають, що це не війна?" - наголосив Юрченко.

Український співак, лідер гурту Yurcash Юрко Юрченко, який став фіналістом 8-го сезону телепроекту Х-фактор, гостро розкритикував закони сучасного українського шоу-бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Просто щури - Юрко Юрченко висловився про "голубів миру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі