Ексклюзиви
вівторок, 19 грудня 2017 12:11

Прокат "Останніх Джедаїв" скоротив збитки Голлівуду

Прокат "Останніх Джедаїв" скоротив збитки Голлівуду
Прокат "Останніх Джедаїв" скоротив збитки Голівуду . Фото - geektyrant.com

"Успішний дебют "Останніх джедаїв" однозначно покращує ситуацію, яку називали грізним роком для Голлівуду, - пише Тhe Guardian.- Вихідні дозволили врівноважити збитки року. За даними аналітичного ресурсу comScore, прибутки Голлівуду скоротились приблизно на 3,9% з минулого року - і до цих вихідних. Поль Дергарабад, старший медіа-аналітик компанії comScore, оцінює, що рік закінчиться з покращенням приблизно на 2%. А продажі квитків сягнуть $11 млрд.".

Картина Ріана Джонсона "Зоряні війни:Останні джедаї" заробила за три дні $450 млн за даними кіностудії Дісней.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали подробиці фінального сезону "Гри престолів"

Остання, восьма, частина кіносаги "Зоряні війни", дебютувала зі зборами $220 млн у північноамериканській касі, за оцінками студії в неділю.
Це найкращий показник після попереднього фільму "Пробудження сили", який зібрав $248,8 млн.

Блокбастер Діснея загалом став четвертим фільмом, який за уїкенд заробив понад $200 млн. Окрім "Пробудження сили", пригодницького бойовика "Месники" ($207,4 млн) та "Світу Юрського періоду" ($208,8 млн).

Фільм очолив чарти X-Box на ряді територій, включаючи Велику Британію, Німеччину та Японію.

Картина "Зоряні війни: Останні джедаї" Раяна Джонсона показали в космосі. Прем'єра відбулась на Міжнародній космічній станції у спеціальній кімнаті для перегляду відео.



Зараз ви читаєте новину «Прокат "Останніх Джедаїв" скоротив збитки Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі