понеділок, 03 вересня 2018 21:45

Продюсери "Бонда 25" хотіли вбити агента 007

Продюсери "Бонда 25" хотіли вбити агента 007
Продюсери планували вбити Джеймса Бонда в фіналі 25-го фільму про супершпигуна Фото: fanart.tv

Продюсер Барбара Брокколі і виконавець головної ролі Деніел Крейг планували вбити Джеймса Бонда в фіналі 25-го фільму про супершпигуна. Режисера Денні Бойла це не влаштовувало, що в підсумку і призвело до його відмови знімати картину.

"Бонд 25" - п'ятий і останній фільм з Крейгом в ролі Бонда. Інсайдер видання The Sun повідомляє, що продюсери планували вбити персонажа і завершити таким чином серію з Крейгом. Після цього франшизу можна буде перезавантажити і взяти на роль Бонда нового актора.

Плани продюсерів не влаштовували Бойла і знімальну групу. Він навіть називав ідею "ідіотською". Також виробництво гальмували конфлікти навколо бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали музей Джеймса Бонда в Альпах

Бойл залишив проект через розбіжності з Крейгом. У сценарії режисера був присутній російський антагоніст, і постановник планував запросити на цю роль польського актора, що не влаштовувало Крейга. Його схвалення повинні отримати всі важливі кастингові рішення. Йому сподобалася ідея зробити головною темою картини "сучасну холодну війну", але, коли Бойл почав підбирати актора на роль лиходія, між постановником і Крейгом з'явився розкол.

Студія все ще планує випустити "Бонда 25" 8 листопада 2019 року, але на даний момент невідомо, чи встигне виробництво укластися в намічені терміни.

Мережа британських кінотеатрів ODEON провела опитування серед британських глядачів і з'ясувала, кого вони хочуть бачити в ролі Джеймса Бонда після Деніела Крейга.

Зараз ви читаєте новину «Продюсери "Бонда 25" хотіли вбити агента 007». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі