Ексклюзиви
четвер, 04 січня 2018 10:54

Порошенко поділився книжками, які вразили його 2017 року

Порошенко поділився книжками, які вразили його 2017 року
Порошенко каже, що придбав книги зі свого списку на "Книжковому Арсеналі". Фото: president.gov.ua

Президент України Петро Порошенко назвав найкращі книжки, які прочитав 2017 року. Список оприлюднив на своїй сторінці в Facebook.

"Через напружений робочий графік, часу на читання залишається дуже мало. Проте серед придбаних на "Книжковому Арсеналі" новинок є книжки, які мені особливо запам'ятались. Рекомендую до прочитання", - написав глава держави.

Серед книг, які Порошенко радить прочитати, опинилися такі видання: "Мустафа Джемілєв. Незламний" Севгіль Мусаєвої та Аліма Алієва, "Любомир Гузар. Хочу бути людиною" Катерини Щоткіної, "Війна з Росією" Річард Ширрефф (у перекладі Лариси Лебеденко та Раїси Ладохіної), "Цивілізація. Як Захід став успішним" Ніла Ферґюсона, "Шевченко від А до Я" Леоніда Ушкалова, "Decommunized: Ukrainian Soviet Mosaics" Євгена Нікіфорова, Лізавети Герман та Ольги Балашової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розказали, які всесвітньо відомі комікси вийдуть цьогоріч українською мовою

Петро Порошенко поділився добіркою улюблених пісень 2017 року від українських музикантів. До нього увійшли пісні від таких виконавців, як Onuka, Тіна Кароль, Riffmaster, The Hardkiss, "Даха Браха", Pianoбой та "ВВ".

Зараз ви читаєте новину «Порошенко поділився книжками, які вразили його 2017 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі