Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 12:05

Поп-рок на 800-кілограмовому роялі - співачка Торі Еймос в Києві
3

Торі Еймос
Trevor moss & Hannah-lou
Trevor moss & Hannah-lou

Торі Еймос і дует Trevor moss & Hannah-lou вперше представлять свою музику на сцені столичного Жовтневого Палацу. Концерт відбудеться 17 червня.

Фолк-дует Trevor moss & Hannah-lou популярний на теренах Сполученого Королівства, уперше відвідає Київ. Подружня пара Trevor moss & Hannah-lou записали 3 альбоми з чудовими відгуками критиків, а четвертий вийде у світ цього літа.

Музика дуету дуже легка, невагома і дуже добре гармонує з творчістю Tori Amos. Саме цей дует виступить на розігріві у рудоволосої діви в Києві.

Варто відзначити, що Торі не єдиний артист світового рівня, яких Trevor moss & Hannah-lou супроводжують у світових турне. Дует об'їздив світ з такими музикантами як Деймон Албран, Річард Томпсон, Бет Ортон. Також, дует постійний учасник міжнародних фестивалів Glastonbury і The Arc at Larmer Tree festival.

Музика американки Торі Еймос - це елементи альт, фолк та прог-року, джазу та експериментальної електроніки.

Торі Еймос киянам представить новий альбом Unrepentant Geraldines. В ньому, вона як і обіцяла шанувальникам, повернеться до свого поп-рок звучання і піде від впливу класики. А для шоу в Києві співачка спеціально привезе унікальний рояль, вагою 800 кг (такого інструменту в Україні немає).

Зараз ви читаєте новину «Поп-рок на 800-кілограмовому роялі - співачка Торі Еймос в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі