Ексклюзиви
понеділок, 08 липня 2019 21:20

Поліцейський взяв у полон водія Uber

Поліцейський взяв у полон водія Uber
В прокат вийде американський бойовик "Водій для копа" Фото: planetakino.ua

11 липня в український прокат вийде американський бойовик "Водій для копа" режисера Майкла Дауса.

Головний герой стрічки Стью працює водієм машини Uber. Він приємний, спокійний, дуже ввічливо спілкується з людьми. Його перший клієнт – чоловік на ім'я Вік. Він поліцейський детектив, який викликав машину для оперативного завдання. Тепер Стью буде з ним їздити щодо розслідування до тих пір, поки його не відпустять. По дорозі намагатиметься зберегти власне життя й 5-зірковий рейтинг.

Теглайн фільму: "Готуйся до поїздки, що змінить життя!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спраглі тіла у темному кінотеатрі: куди піти на побачення у червні

Зйомки проходили в американській Атланті, штат Джорджія та місті Лос-Анджелес. Головну роль водія таксі виконав Кумейл Нанджіані, який у 2018 році був номінований на премію "Оскар" за кращий сценарій. Також у фільмі зіграли Дейв Батіста, Бетті Гілпін та Наталі Моралес.

Стрічка отримала рейтинг Restricted. Частина її матеріалу призначається для дорослих. Батьки мають більше дізнатися про неї, перш ніж узяти на перегляд дітей. Рейтинг R також може бути призначений унаслідок використовуваної у фільмі насильства, сексу або зображення вживання наркотиків.

6 червня в прокат вийшла біографічна музична драма "Рокетмен" режисера Декстера Флетчера. Gazeta.ua пропонує свій огляд прем'єри.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейський взяв у полон водія Uber». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі