вівторок, 05 грудня 2017 15:39

Пол Маккартні допоміг закоханій парі заручитися на своєму концерті

Пол Маккартні допоміг закоханій парі заручитися на своєму концерті
Легендарний британський музикант побував у ролі свахи на своєму концерті. Фото: muzgazeta.com

Британський музикант, фронтмен легендарного гурту The Beatles Пол Маккартні зіграв концерт у Австралії. Виступив у рамках сольного світового туру One On One.

Під час виступу у місті Перт Маккартні помітив у натовпі плакат з надписом "Чи можу я освідчитись своїй дівчині на сцені?". Після виходу на біс музикант запросив пару приєднатися до нього. Перепитав у чоловіка, чи має він з собою обручку.

"Ми познайомилися десять років тому. Я не фанат The Beatles, але моя дівчина слухає їх постійно. Я відразу зрозумів, де потрібно зробити їй пропозицію", – розповів наречений.

Дівчина відповіла на пропозицію словом "так".

Пол Маккартні привітав пару із заручинами. Насамкінець поставив автограф на куртці дівчини, пошитій у стилі вбрання з обкладинки альбому The Beatles "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишній фронтмен Sex Pistols може представити Ірландію на Євробаченні

Маккартні подарував свою пісню Шарлотті Генсбур, французькій акторці, зірці фільмів Ларса фон Трієра "Німфоманка" та "Антихрист". Композиція Songbird in a Cage вийшла у її новому альбомі Rest. У ньому співає про тяжку сімейну втрату.

Зараз ви читаєте новину «Пол Маккартні допоміг закоханій парі заручитися на своєму концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі