Ексклюзиви
вівторок, 12 грудня 2017 18:14

Покажуть франко-британську комедію про смерть Сталіна

Покажуть франко-британську комедію про смерть Сталіна
В Україні покажуть комедію "Смерть Сталіна". Фото - flickeringmyth.com

В український прокат вийде франко-британська сатирична комедія "Смерть Сталіна". Це екранізація французького чорно-білого комікса Фаб'єна Нурі і Тьєррі Робіна. Його видали у паризькому Dargaud 2011 року із значком 16+. Присвячений подіям 2 березня 1953 року і того, що нібито відбувалося в Кремлі протягом наступних 2 днів після смерті Генералісімуса СРСР Йосипа Сталіна.

Режисером фільму став британець Армандо Іаннуцці. Його вважають одним з головних фахівців з політичної сатири в сучасній кіноіндустрії (серіали "Віце-президент" і "В гущавині подій").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зняття заборони на кінотеатри принесе державі $24 млрд


Сталіна зіграв британець Адріан Маклафлін. Микиту Хрущова - Стів Бушемі ( "Скажені пси", "Підпільна імперія"), а міністра закордонних справ СРСР В'ячеслава Молотова - "Майкл Пейлін ( "Рибка на ім'я Ванда", "Бразилія"). Також у фільмі зіграли Ольга Куриленко, акторка і модель родом з Бердянська (дівчина Джеймса Бонда у "Квант милосердя") та зірка "Ігор престолів" Роджер Ештон-Гріффітс.

Світова прем'єра фільму відбулася 20 жовтня. В українських кінотеатрах стрічка буде з 25 січня 2018 року.

1 січня 2018 в кінопрокат вийде нова українська комедія "Свінгери".

Це українська адаптація латвійського кінохіта, що 2016 року став одним з лідерів місцевого прокату.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть франко-британську комедію про смерть Сталіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі