Ексклюзиви
пʼятниця, 20 квітня 2018 11:25

Покажуть фільм про найвідомішого наркобарона світу з Пенелопою Крус

Покажуть фільм про найвідомішого наркобарона світу з Пенелопою Крус
Пенелопа Крус зіграла колумбійську журналістку у фільмі "Ескобар". Фото - STYLEINSIDER

У мережі з'явився український трейлер кримінальної драми "Ескобар" Фернандо Леона Де Араноа. Фільм спільного виробництва США, Іспанії та Болгарії заснований на реальних подіях. Розповідає історію збагачення одного з найвідоміших у світі наркобаронів Пабло Ескобара. Його зіграв "оскароносний" іспанець Хав'єр Бардем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шукачі золота і роман про несправжнє вбивство: що покажуть на фестивалі іспанського кіно

Колумбійську журналістку Вірджинію Вальєхо втілила зірка Голлівуду Пенелопа Крус. Історія їх драматичного кохання розгортається на тлі громадянської війни в Колумбії.


Прем'єра картини в Україні 31 травня.


Пабло Ескобар увійшов в історію як один з найбільш зухвалих злочинців XX сторіччя. Влітку 1977 року разом із трьома наркоторгівцями створив Медельїнський картель із складною мережею розповсюдження наркотиків. У картелю були свої літаки і підводні човни. У 1989 році журнал Forbes оцінив статки Ескобара в $9 мільярдів. За переказами, витрачав $2500 на місяць на купівлю гумки, щоб обертати рулони готівки, оскільки, мав більше грошей, ніж міг легально депозитувати в банки. Пачки банкнот зберігав на складах, списував збитки, які погризли пацюки. У 32-річному віці став заступником конгресмена конгресу Колумбії, планував стати президентом. Загинув 2 грудня 1993 у 44-річному віці від кулі агента спецслужби.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть фільм про найвідомішого наркобарона світу з Пенелопою Крус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі