Ексклюзиви
понеділок, 05 лютого 2018 21:45

Покажуть 5 світових кінохітів минулого року, які обійшли Україну

Покажуть 5 світових кінохітів минулого року, які обійшли Україну
У кінотеатрі "Київ" відбудеться спеціальний показ програми "Невидане" Фото: Angliya

14-19 лютого у кінотеатрі "Київ" відбудеться спеціальний показ програми "Невидане". Показ пройде за підтримки Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість" і B&H Film Distribution Company.

У програмі демонструватимуть стрічки 2017 року, які оминули український прокат. Покази фільмів відбудуться мовою оригіналу з українськими субтитрами.

"Назви мене своїм ім'ям" реж. Лука Гуаданьїно

Стрічка отримала 4 номінації на премію "Оскар", і в ній йдеться про молодого хлопця, який приїхав з родиною на канікули в Італію. Тут він зустрічає вченого Олівера, у якого закохується до нестями.

"Ведмідь Бріґсбі", реж. Дейв МакКері

У фільмі розповідається про чоловіка, який живе з батьками у замкненому приміщенні. Він дізнається правду, що його батьки несправжні, як і улюблений телесеріал про ведмедя Бріґсбі. Головний герой планує власними силами втілити свою мрію і продовжити зйомки неіснуючого телесеріалу.

"Історія привида", реж. Девід Лоурі

Прем'єра фільму відбулася на фестивалі "Санденс". Кейсі Аффлек грає привида, який не має змоги покинути рідну оселю і відпустити своє кохання.

"Ромен Дж. Ізраел, адвокат", реж. Ден Ґілрой

Виконавець ролі Ромена Ізраела Дензел Вашинґтон номінований на "Оскар" у категорії "Найкращий актор". Компанія Ізраела переживає не найкращі часи, і головному героєві доводиться працювати з багатим і цинічним Джорджем Пірсом. Наївні погляди Ромена на судові справи поступово змінюються під впливом нового начальника.

"Сніговик", реж. Томас Альфредсон

Це однойменна екранізація детективного роману Ю Несбе про серійного вбивцю у норвезькому містечку. Головну роль виконує Майкл Фассбендер.

У ніч з 4 на 5 лютого в США пройшла фінальна гра НФЛ, відома під назвою Супербоул. За традицією, в рамках телеефіру показали трейлери очікуваних фільмів.

Зараз ви читаєте новину «Покажуть 5 світових кінохітів минулого року, які обійшли Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі